Home » Избрано

Най-добрите постижения на децата в област Наука от проекта “Награди за успелите деца на България” 2010

2011.06.13 Няма коментари
Spread the love

Най-добрите постижения на децата в област Наука от проекта “Награди за успелите деца на България” 2010 бяха отличени лично от Димитър Бербатов

София, 13 юни 2011 г. – В навечерието на празника на всички деца, Димитър Бербатов лично награди децата с най-високи отличия по време на церемонията на “Награди за успелите деца на България” 2010 година, в Зала 3 на Националния дворец на културата, както вече съобщихме тук.

Тази година фондацията получава подкрепа в лицето на “Данон-Сердика”, които подкрепят развитието на талантите у децата в област Наука, за да могат всички те да достигат нови върхове. Димитър Бербатов връчи специалната статуетка на победителите в област Наука на: Евгени Кайряков от Пловдив, I-IV клас; Емилиян Рогачев от София, V-VIII клас; Румен Христов от Шумен, IX-XII клас и Аннабел Минкова, Лондон, Великобритания – Български училища зад граница.

“За нас е особено вълнуващо да подкрепим децата в категория „Наука”, защото това е начин да дадем възможност на талантите да се развиват и да вървят към нови постижения” – каза Цветелина Георгиева – мениджър Комуникации на Данон Сердика.

„Мили деца и родители, това, че сте тук тази вечер, наистина е много голямо удоволствие за мен. Вие всички сте победители! Ще имате и тежки моменти в бъдеще, но не трябва да се предавате. Те ни правят по-силни хора. Благодаря ви, че сте тук! Поздравления за постиженията ви и ви желая още много успехи!” – каза Димитър Бербатов по време на официалното откриване.
Церемонията и проектът “Награди…” – 2010 се осъществява с официалното партньорство на Министерството на образованието, младежта и науката, Асоциацията на българските училища в чужбина и на UNICEF. С официалното медийно партньорство на: БГ Радио, БТА, bTV Media Group, FoxLife, в. “24 часа”, информационните сайтове Vesti.bg и Sportni.bg и www.Eurochicago.com. За проекта про-боно работят компания е//маркетинг и ПР агенция „Юнайтед Партнърс”. Церемонията се осъществи благодарение на професионализма и приятелството на режисьора Камен Воденичаров и водещия Деан Славчев – Део, както и със специалното съдействие и подкрепата на охранителна фирма Vip Security.
Повече информация за проекта можете да видите на уеб сайта на проекта: http://dberbatov.org/projects/nagradi/.

За „Данон”:
Мисията на „Данон” е да дарява здраве чрез продуктите си на възможно най-голям брой хора по целия свят. Моделът на развитие на компанията се основава и на активна социална отговорност. Вече повече от 90 години по света и 17 години в България „Данон” развива социално отговорна дейност. Пример в това отношение за проектите „Данониада” и „Активни и здрави”.

За Фондация “Димитър Бербатов“:
Фондация “Димитър Бербатов” е основана с Учредителен акт на дарение от 07. 04. 2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.
Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.