Home » Авторски страници, политика

Merhaba

2021.10.12 Няма коментари
Spread the love

.

Делян Пеевски ще води листата на ДПС в област Велико Търново на предстоящите парламентарни избори.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Здравейте, сънародници, чийто майчин език е различен от моя. Обичам да слушам езика ви, понеже е мек, благ и топъл. Като разтопеното сирене в гюзлемето Ви.

Здравейте, нашенци, които прекарвате живота си, приведени на сантиметри от земята, която заедно наричаме родина. Не я хулите, нито оспорвате. Редите й тихо молбите си – на своя друг език, докато оставяте кожата си в нея – за да извадите хляба си. Честно, трудно.

Здравейте. Извинявам Ви се, че съвсем скоро пак ще Ви напъхат в тениски с лика на човек, който има моя майчин език. Ще Ви накарат да се гордеете с него, да го сочите за пример на собствените си деца дори. А истината е, че душата на този човек е черна, като калта под ноктите ви. Името му е срам, който пак ще разголят и размахват пред носа Ви.

Пеевски е позор. А поставянето на този човек начело на избирателните листи е акт на насилие над беззащитни, отвлечени от реалността хора. Всеки, който стои близо до ДПС, по какъвто и да е начин, трябва да се чувства съучастник.

 

Радослав Бимбалов

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.