Home » Авторски страници, политика

Подписки за национални референдуми

2021.05.12 Няма коментари
Spread the love

.

Инициатори за провеждане на референдуми изпратиха съобщение до медиите, в което се казва, че в момента текат две подписки за национални референдуми. Едната е за наказателно преследване на ГЕРБ, а другата – за образователен ценз, обединение и премахване натиска за Ковид ваксината. Уведомленията за тези две подписки са регистрирани и качени в сайта на Народното събрание.

Инициативен комитет в състав: Христо Попов, Генадий Велчев, Малина Димитрова, Маргаритка Караиванова и Йоло Делев е внесъл на 10 май т.г. до Народното събрание уведомление за подписка за национален референдум със следните въпроси:

1. Съгласни ли сте, че фразата „Всеобщо тайно и равно избирателно право“ допуска гласуване в обществена блок-верига на база отворен код с хомоморфно шифриран глас и умножение на вота по успеха (между 2 и 6) от дипломата за средно образование и по частта от живота им прекаран в България?

2. Съгласни ли сте любовта между хората, определена като взаимни уважение, доверие, учтивост и топлота, да бъде приета за общонационален идеал?

3. Съгласни ли сте държавата да приема за достатъчна декларация за прекарана инфекция за издаване на зелен ковид сертификат?

Уведомлението може да се види ТУК.

————————–

Унициативен комитет в състав: Никола Николов, Павлин Колев, Филип Ценов, Иван Горанов и Любомир Петков е внесъл на 23 април т.г. до Народното събрание уведомление за подписка за национален референдум със следните въпроси:

1. Престъпна партия ли е ПП ГЕРБ?

2. Да се търси ли наказателна отговорност на ПП ГЕРБ?

3. Да се създаде ли работещ орган за разследване на престъпленията срещу нацията?

Уведомлението може да се види ТУК.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.