Home » Авторски страници, политика

Страната на едрите животОвъди

2021.05.12 Няма коментари
Spread the love

Илюстрация: Авторът

Пропуснахте липсващата буква в заглавието? Е, сега вече я видяхте. Не е грешка.

Едрите животОвъди в България са малка група от човекобезподобни, които по различно мрачен начин са станали властелини на крупни бизнеси, почва или земни блага. Но това, което ги прави наистина силни, е друга тяхна собственост. Те притежават животи.

Продават на едро гласоподаватели – хиляди обикновени хорица, които се водят на ведомост и лесно биват третирани като предизборен добитък. Тези човеци живеят в битова, социална и финансова зависимост от своите животОвъди. Те не гласуват просто за някаква партия там в София… те гласуват за собственото си оцеляване в този зависим свят. Възприемат се от печелившата страна на една и без това безчестна и грозна игра.

С тази жива гласоподавателна стока животОвъдите помагат на партийни чудовища да стават безсмъртни. И в отплата получават своето право на божествена недосегаемост.

Разбирате ли сега срещу кого имаме да се борим на изборите след два месеца? Не е просто някакъв самовлюбен мутропитек, обграден с верни партийни бандити, охранявани от медийни жрици на лъжата. Истинският враг на нормалността е таза малка, грозновато алчна групичка на едрите животОвъди. Те произвеждат властта, за да се хранят с нея.

За да се изправим срещу такава едра лакомия не е достатъчно да сме смели и отчаяно луди.

Трябва и да сме достатъчно много.

 

Радослав Бимбалов

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.