2024-04-16

1 thought on “Слави Бинев е ясен. Ами ние?

  1. Защо когато имаме Мутра за министър-председател /МП/, да не може да имаме глупак за председател на комисия в НС ? Кой е гласувал за Мутрата Му за да бъде МП ? Защо този човек да е лош ? Та той е като Господаря Ни – Мутрю, или по-точно негова карикатура ! По-точно – не-образован и арогантен, като него, но не толкова популярен измежду ром-ското население от цигански произход – тези които гласуваха за Мутрата Ни.
    Тези, които протестират, знаят ли какво направи всеизвестния Стефан Данаилов – Ламбо, като председател на същата тази Комисия ?
    Сигурен съм, че не знаят ! Не знаят, защото техните Мефистофеловести не са им казали. Не са им казали, защото има опасност ДА УЗНАЯТ, ЧЕ ЧЕТВЪРТ ВЕК ЗА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА САМО СЕ ГОВОРИ, НО НИ- ЩО НЕ ПРАВИ ! Не се прави, защото ако се правеше нямаше циганите да избират, кметове и депутати, за около една мешана скара и гарнитура в едно по-изискано заведение !
    Хвала Вам избраници Народни ! Хвала, че избрахте Мутра за Мини-стър-председател ! Непонятно е, защо плюете Слави Бинев, а блогого-веете пред Мутарата-Му ? Сигурен съм, че това е поредният „спонтанен протест“ иницииран от Мутрите Му ! Дерзайте „културтрегери“ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *