Home » Избрано

ЦРУ призна, че мистериозната Зона 51 съществува

2013.08.17 Няма коментари
Spread the love
Спътникова снимка на Зона 51, направена около 2000 г.

Спътникова снимка на Зона 51, направена около 2000 г.

ЦРУ призна, че Зона 51 – свръхсекретният полигон от ерата на Студената война, който десетилетия наред бе предмет на конспиративни теории за извънземни и летящи чинии, съществува. В разсекретени документи на управлението, които бяха публикувани вчера, тази база на ВВС се споменава и се позиционира на картата край пресъхналото езеро Грум. Но в документите не се споменава за катастрофи на НЛО, извънземни с черни очи или инсценирани кацания на Луната. Описват се някои самолети с чудновата форма, но не и летящи чинии.

Архивът по национална сигурност към университета “Джордж Вашингтон” се е сдобил с достъп до исторически документи на ЦРУ за пръв път през 2002 г., но в тях всичко относно Зона 51 е било редактирано. През 2005 г. старши сътрудникът в университетския архив Джефри Ричелсън отново е поискал достъп и преди няколко седмици се е сдобил с нужните документи, в които споменаванията за Зона 51 са били видими.

Път 375, "Извънземната магистрала" към Зона 51

Път 375, “Извънземната магистрала” към Зона 51

През 50-те години в този секретен се разработва шпионският самолет “Ю-2”, а по-късно там се тестват други секретни летателни апарати като Ес Ар-71 “Блекбърд”, изтребителят Еф-117 “Стелт” и бомбардировачът Бе-2 също от класа “Стелт”. Мнозина вярват, че в този военен обект се съхраняват извънземни космически кораби и останки от обитатели на други планети.

 

Източник:  в. “Сега”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.