Home » Избрано

В България мизеруват всички честни хора – дори премиери

2012.01.22 Един коментар
Spread the love


В момента Инджова чисти жилищната площадка на панелката, в която живее. Три пъти седмично тя хваща метлата и помита стълбището, а после го измива. Казва, че не се срамува, защото “някой трябва да върши и това”. Кооперацията й плаща 60 лева за услугата.

Близо година след уволнението си от “Токуда” тя не може да си намери работа. Още през пролетта Инджова шокира, че иска да бъде назначена някъде, за да си докарва доходи и да не се налага да живее на заеми.

През лятото върху Инджова се стовари най-голямото нещастие – разболя се майка й. Тогава тя изхарчи последните си пари по болници и на практика се докара до пълна мизерия. Ренета Инджова не крие, че за момента единствените й доходи са от трудовата борса. Скоро обаче и те ще секнат, защото тя ще закръгли една година като безработна.

 

Източник:  Blitz.bg, по материали на Всеки ден

One Comment »

 • Nik said:

  Геноцидът над българския народ е тотален.

  Престъпници от всички политически бои изсмукват и последните жизнени сокове от тялото на гостоприемника – българския народ.

  Никой не е пощаден – дори бивши министър-председатели.

  Срам, позор и анатема за гробокопачите на съвременна България!

  Тежко ни с такова население, което вегетира, но не увира…

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.