2024-03-28

32 thoughts on “Меглена Кунева – с лице към диаспората

  1. Меглена Кунева -Пръмова е най-завсимия БКП кандидат.
    Не се заблуждавайте за нея наяма кой да гласува.
    Измряха глупавите и тъпите червени бабички:
    http://www.youtube.com/watch?v=Uyx6QE5-pIc

  2. Уважаеми,

    не гласувайте за другарката Кунева-Пръмова.
    Това е човек с комунистически възгледи.

  3. Страхотно интервю. Представям си в редица всички кандидати за президент – Сидеров, Калфин, Петров, Борисов – когато благоволи да го каже на \"материала\"!!!, и другите. Кунева не се вписва в тази редица, хора. Редицата на партийните централи, които дирижират живота в България вече 20 години и по тая причина сега ние живеем извън България – от майсторското им дирижиране. Прави кампания, която е елегантна, умерена, без да напада, без да е просташки агресивна. Кунева е дипломатичен човек. Уважаван. Тя знае, че с мразене не става. Аз живях в Брюксел и следих съвсем отблизо работата й. И на други комисари. Допреди Кунева да отиде комисар, България беше в периферията на международната политика. Тя промени това, дадоха й награди, \"Почетен легион\" има. Това, което направи за авио-пътницити, на мен ми помогна да взема обезщетение от авиокомпания, която се държа нагло с мен. Аз така разбирам политиката. Не да ме наричат \"материал\". А тази тема за института, която сте я почнали, е въпрос на информираност. Проверете кого подкрепят хора, близки до този институт (Волен Сидеров подкрепят)и тогава говорете напразно. Дала ви е перфектен дипломатичен и много умен отговор. Пестете думи, ако сте си спестили информираност преди това. Ако аз трябва да посоча кой от тези хора да представлява държавата ми, то това е Кунева, да. Тя работи, не мрази. И България печели от тая работа. Калфин също е интелигентен човек, но нали не мислите, че червената партия ще го остави да управлява сам?! Пък и стига 10 години БСП в президентството. В 21-ви век сме все пак. Мишо.

  4. Българийо, Майко несрета,

    кой ли прокле те така –

    чедата ти, Майко, да търсят

    Родина в чужда земя.

    Отиват си, Майко, отиват,

    понесли в сърцата си кръст.

    Те нощем Балкана сънуват

    и майки край прага им пуст.

    Изсъхна от мъка бащата-

    далече от тук е синът.

    Зариха го чужди в земята.

    Отнесе там своята скръб.

    Ти денем и нощем оплакваш,

    Българийо, Майко добра.

    Чедата си, Майко, очакваш

    да дойдат от чужда земя.

  5. Вицето на Кунева е свързано лице(не само според Търговския регистър) с Иво Прокопиев – от Група“Капитал“, който се скри уплашен в Сингапур, за да избегне течащите разследвания на Прокуратурата срещу него, като ОЛИГАРХ. Явно за съмнителните си милиони Прокопиев може да очаква „чадър“, ако дамата спечели, заигравайки и с Доган. А Кунева не се свени да си спести милионът евро, даден й при освобождаването от ЕК, като еврокомисар.

    Жалко е да се чете интервю с подобни лица, които са толкова далеч от героинята на новия документален филм, представен днес в Ню Йорк – „Горчивият вкус на свободата“.

  6. Доста „мазна“ е дамата в отговорите си – винаги през тези години е била такава. На България е необходим президент, който не е бил свързан не само с ДС, но и с никоя партия!!! Виждаме как всички партиици заради кокала(те затова са станали членове на коя да е Партия), се превръщат от Човек в най-помиярско куче. А от послушно куче, Човек не става.

  7. Изглежда подготвена, да, колко му е да се подготвиш, ако това търсим у бъдещия президент, ами тогава да я изберем…да не стане работата като всички предишни кандидати за президенти и премиери – обещават красиви неща,изглеждат подготвени – ДА КРАДАТ…Няма как да ме убеди , че е искрена, след акто тази медийна к…. Слави я подкрепя

  8. Дългия я подкрепя. Много пари играят около нея – откъде ги има, кой и ги дава?

  9. Добре, само да може и да ги направи, ама го не вервам.

  10. Е поне се е сетила, че основната задача на президента е да обединява българите. За къжаление при нея всичко свършва до тук. По нататък започват обещанията – за поголяма роля на емигрантите във вътрешните решения на страната, за по-голямо финансиране на културните и учебни мероприятия, гласуване по интернет и прочие.
    Първо на тази госпожа не и вярвам, защото по много унизителен начинводеше преговорите за приемане в ЕО. Нито съм убеден че ще защитава български интереси и в други интервюта съм я слушал определено да отбягва да защитава интересите на българите.
    Осталото предизвиква повече болка у мен отколкото възторг – откъде ще вземе пари за всичко което обещава – Президента не прави бюджета.
    Българите живеещи извън България да бъдат избирани!? Ами това в доста западноевропейски страни не е разрешено, така че по-добре да оставим конституцията такава каквато си е.
    Гласуване по-интернет – за сега е световна мечта. А когато слушам амтьори да говорят за това настръхвам. В случая ми звучи като човек, който не прави разлика между хляб и брашнена каша, да прави планове за хубавата торта дето ще направи.
    Миглена дано не излъжеш много българи да гласуват за теб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *