Home » Избрано

Песен на Диана Дафова в нов рекламен клип за комуникационна кампания “ЕСТЕСТВЕНИЯТ БАЛАНС”

2011.06.10 Няма коментари

Песента “Талиесин” на Диана Дафова зазвуча като фон на клип в подкрепа на естествения баланс. През 2000 г. именно тази песен спечели първа награда в най-големия конкурс за композиторска музика в САЩ. Нека припомним, че песента бе чута на живо и в Чикаго при концерта на певицата преди няколко години. Този концерт реализиран с медийната подкрепа на Eurochicago.com бе надминат по стил и организация едва през миналата година при турнето на Слави Трифонов и неговото шоу. Надяваме се предстоящият фестивал „ПЕСНИ НА ЖИВОТА” да оправдае очакванията за най-голямо българско музикално събитие за 2011 година в САЩ.

Най-голямата компания за вода в България “Девин” АД представи новата си комуникационна кампания – “ЕСТЕСТВЕНИЯТ БАЛАНС” , на бляскаво събитие в джаз-клуб Студио 5 в НДК, украсено с естествени дървета и цветя, които в последствие ще бъдат засадени сред природата.

На събитието присъстваха около 200 гости, сред които актьорите Аня Пенчева и Христо Чешмеджиев, музикантите Искрен Пецов, Ивайло Крайчовски и Савина Петкова от бившата “Антибиотика”, водещата Валя Войкова, дизайнерката Мариела Гемишева и много други. Специално за представянето на клипа бяха дошли част от борда на новите собственици на Девин АД от фонда “Адвент” – Томас Кренбауер, Михал Арон – Адвент, зам. директор офис Прага, Крис Мрук – Адвент, Директор Централна и Източна Европа. Поздравления към компанията поднесоха и
Милена Цекова – МИЕТ, началник на политическия кабинет на министър Трайчо Трайков и Владимир Стратиев – МОСВ, началник на политическия кабинет на министър Нона Караджова.

Купонът беше озвучен от Хилда Казасян и бенда й на живо, а стартът на кампанията започна с вътрешни фойерверки в синьо и сребърно.

Кампанията е основана върху посланието за чистотата на водата, нейният уникален произход от сърцето на планината и свойството й да допринася за постигане на здравословен баланс всеки ден. “Девин винаги насочва своите послания към постигане на хармония и баланс в живота. Като социално-отговорна компания, насочена към опазване на околната среда и активен начин на живот, спорт и движение. Нашата визия е да създаваме висококачествени продукти, които допринасят за здравословния начин на живот и настоящата ни кампанияразгръща посланието за баланс и хармония на още по-високо ниво. В забързаното ни ежедневие, това което най-много ни липсва е баланс, а DEVIN със своята изворна и минерална вода за редуване, по най-естествен начин допринася да сме балансирани и хармонични, жизнени и активни всеки ден ” според Михаела Пиерова, маркетинг мениджър на компанията. Кампанията ще обхване периода до края на годината и включва комбинация от телевизионна реклама, интернет, преса и други канали.

Процесът по създаването на клипа отне 35 дни, от които три снимки в гр. Девин, два дни студийни снимки и останалото време – специални ефекти, CGI компютърна графика и анимация, постпродукция и монтаж. Един от най-забележителните елементи на клипа е неговата музика. В песента на Диана Дафова “Талиесин” се пее за келтски бард, който заедно с тракийския Орфей от Родопите, носят мир и храмония на света чрез песен. Текстът е на няколко древни и съвременни езика: санскрит, кетски, английски и български. /Дневник/

Снимка: Vesti.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.