2024-04-19

25 thoughts on “Какво преброява и с кого си партнира партия «Другата България»

  1. Малко информация за хората,които плюят срещу партия \\\"Другата България\\\"и нейната патриотична дейност.Първо-Асен Йорданов,основателят на \\\"Бивол\\\".Доносник,с водещ офицер Тодор Арнаудов,бивш началник на ДС Бургас!Също Атанас Чобанов завършил образованието си в Москва,член на БКП,доносник на ДС с работен псевдоним \\\"Франсето\\\".За него могат да бъдат попитани приятелите от Париж и Щатите… Женен е за рускиня,чиито баща е офицер от КГБ.Ако някой може,дори теоритично да си представи,че тези хора биха могли да говорят истината за каквото и да е,нека чете техните коментари.Мисля обаче,че всички трезво мислещи българи без психични отклонения,могат само да се посмеят над шизофреничните зловония на агентите от ДС,които никога не стават\\\"бивши\\\"…
    Прекалено много се занимахме с човечета-ментета,които не го заслужават,затова спирам до тук.Българи четете,но и мислете…!!!

  2. На вниманието на Стоян, Стоянка и Драганка…

    За купените читателски форуми
    11 април , 2011
    Георги Кадиев

    В България се появи нова професия: манипулиране на читателски форуми. Правят го професионално, в стотици форуми, с отчитане на брой влизания и коментари, с отдавна създадени никове, за да създават впечатление за автентичност.
    И на мен ми предложиха. И предполагам част от вас се чудят какво мисля за това.
    Считам, че този род услуги са против свободата на словото. Те фалшифицират правото на хората да коментират в интернет. Те са напълно идентични с купуването на гласове. Те са унизителни и вредни както е унизително и купуването на социолози или журналисти.
    Резултатът е ясен- това ще опорочи форумите до степен никой да не ги чете. Фалшификация, покваряваща цялото интернет пространство.
    За себе си съм наясно, че няма да участвам в това. Дори и да ми го подаряват. Форумът на читателите е смислен само когато е автентичен, когато мнението ти не е платено, когато вярваш в това, което пишеш.
    Затова, ако и политици четат това- не купувайте форумите! Така ги цензурирате и фалшифицирате. Поне там да е ясно, че хората мислят, казват и пишат каквото вярват.

    ––––––
    Стояне, Стоянке – всички разбрахме че ти плащат да пишеш тук. И по последни данни сумата вече е паднала от 200 лв на 130, а на места и на 100 лв на месец. Надяваме се ти да не останеш гладен и да си от по-скъпоплатените, макар и да не звучиш убедително.

  3. Апък кавки простотии са изписани тук за Божидар Томалевски…. Не разбрахте ли че определен кръг хора се опитват да го отстранят, защото им се пречка и иска да извади на яве 700 000 гласоподаватели фантоми, от които се възползва този които има повече пари! Не вярвайте на всяка простотия написана в интернет, а мислете.

  4. Малко информация за хората,които плюят срещу партия \"Другата България\"и нейната патриотична дейност.Първо-Асен Йорданов,основателят на \"Бивол\".Доносник,с водещ офицер Тодор Арнаудов,бивш началник на ДС Бургас!Също Атанас Чобанов завършил образованието си в Москва,член на БКП,доносник на ДС с работен псевдоним \"Франсето\".За него могат да бъдат попитани приятелите от Париж и Щатите… Женен е за рускиня,чиито баща е офицер от КГБ.Ако някой може,дори теоритично да си представи,че тези хора биха могли да говорят истината за каквото и да е,нека чете техните коментари.Мисля обаче,че всички трезво мислещи българи без психични отклонения,могат само да се посмеят над шизофреничните зловония на агентите от ДС,които никога не стават\"бивши\"…
    Прекалено много се занимахме с човечета-ментета,които не го заслужават,затова спирам до тук.Българи четете,но и мислете…!!!

  5. Предупреждаваме, че Admin не е администратор на сайта Еврочикаго и това лесно може да бъде разпознато и доказано.
    От редакцията

    П.П. Което обаче ни навежда на мисълта, че коментарите под статиите тук се използват действително от партактивисти или платени клакьори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *