Home » Авторски страници, политика

Имаш право на България (видео)

2021.06.05 Няма коментари
Spread the love

През април казахме нещо важно. На глас. Достатъчно силно, за да чуят всички сънародници, които търсят щастието си далече от родината. Достатъчно силно, за да чуят и онези, които не спряха да оспорват правото на българите да бъдат такива, където и да са.

Срещу волята на тези, другите българи, се изправиха всякакви фалшиви управленски величия и платени клакьори. Попречиха им да гласуват дистанционно, намалиха им изборните секции. Дори им казаха да си хванат самолета…

Е, българите зад граница не само не се отказаха да гласуват през април, но счупиха и всички досегашни рекорди по изборна активност в чужбина.

Време е да ги призовем отново.

Представям Ви новия клип, част от втората серия на кампанията ни “ИМАШ ПРАВО НА БЪЛГАРИЯ”, реализирана от The Smarts и SHOOT, по инициатива на българите в САЩ, под вещата организация на Ваня Креймър и Станислав Русев, с прекрасната музика на BULGARA и подкрепата на д-р Христо Димитров.

 

Радослав Бимбалов

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.