Home » Е-Списание, политика

Иван Сотиров: Няма леви, няма десни, всички станаха социалисти бесни!

2021.03.07 Няма коментари
Spread the love

.

Иван Сотиров, бивш депутат и зам.- председател на СДС, написа на своята Фейсбук страничка коментар, който публикуваме тук. Ето какво гласи справедливото му, според нас, избухване:

Няма леви, няма десни, всички станаха социалисти бесни! Пандемично предизборната кампания се превърна в републиканско първенство по социализъм – наддаване за минимална пенсия, минимална и средна заплата, еднократни обезщетения и най-добра държавна политика за регулация на бизнеса. Това, че купуването и продаването на гласове е забранено, няма значение, партиите масово предлагат подкупи от 500 до 2000 лв. за година или от 200 до 800 лв. за мандат, а някои партии оферират и комбинирани пакети с още по-голяма стойност. Обезпечението за тези обещания е честната дума на партиите и парите на данъкоплатците, като е сигурно, че данъкоплатците ще платят, а партиите, както винаги, няма да си удържат на обещанията.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.