Home » Авторски страници, политика

Платформа “Възмездие” за граждански контрол и участие в институциите

2021.01.11 Няма коментари
Spread the love

“ВЪЗМЕЗДИЕ” е организация, която осигурява възможност на българските граждани да участват директно в Народното събрание, Правителството, местната и съдебна (при избора на членове на Висшия съдебен съвет) власт, чрез едноимената електронна платформа („ПЛАТФОРМАТА“) от своя 🖥 компютър, 💻 лаптоп или📱телефон, за да защитят родината, правата и интересите си. “ВЪЗМЕЗДИЕ” ще участва на предстоящите парламентарни избори.

❗️ Гражданите, участници в „ПЛАТФОРМАТА“:

1️⃣ ще избират пряко всеки един държавен ръководител:

министър-председател, министри, ръководителите на ДАНС, Комисията за енергийно и водно регулиране, Комисията за защита на конкуренцията, Сметната палата, БНБ, членовете на Висшия съдебен съвет и всички останали държавни ръководители, като и ще определят кандидатите за народни представители, кметове, общински съветници, президент;

2️⃣ и ще имат възможност за отзоваване, тоест предсрочно прекратяване на мандата му в рамките на ⏳ 24 часа (необходим период за провеждане на гласуване, установен в Правилника за организацията и дейността на „ПЛАТФОРМАТА“ – виж тук съдържанието 📖 👇https://www.facebook.com/vazmezdiebg/posts/167575378363825).

📌 Забележка:

❗️Всички представители на организацията „ВЪЗМЕЗДИЕ“ в държавната власт се отказват от своята функционална автономност и упражняват правомощията си, според изразената воля на членовете и съмишлениците, чрез гласуване на електронната плаформа;

3️⃣ ще пишат всички правила – закони в Парламента и решения в Общинския съвет, за да няма див лобизъм;

4️⃣ ще разпределят публичните средства през обществени поръчки, концесии и програми на Европейския съюз, за да се спре грабежа на 10 млрд. лв. годишно.

👉 Това е платформа за изразяване волята на гражданите в Парламента, Министерски съвет, съдебната и местната власт, а не на политическите апаратчици, криминалните бизнесмени, монополните и картелни структури, и чуждите правителствени и неправителствени организации.

👉 Тук гласът на всеки български гражданин е значим, независимо какъв социално-икономически статус има, защото в чл. 6, ал. 2 от Конституцията пише, че всички са равни пред закона.
За съжаление днес най-големият проблем в България е, че престъпниците и особено тези, облечени във власт, са над закона.

👉 ‼️„ВЪЗМЕЗДИЕ“ е гилотина за политико-олигархичния модел на Бай Ганьо, наложен в България и довел до пълен разгром на държавността, пладнешки обир на близо 200 млрд. лв. за 30 години от данъкоплатците, обезкървяване и опросточаване на нацията и превръщането на гражданите в роби.
Палач ще бъдат ограбените, подтиснатите и омерзени български граждани!!

👉 Стремежът ни е да превърнем политиците в слуги на народа, а не, както досега – негови душмани, като дадем възможност на гражданите да упражняват цялата държавна власт, наравно с представителната власт – депутати, общински съветници, кметове, премиер, министри, органите на съдебната власт и всички останали ръководиели на държавни институции!

👉 ‼️Защо България се нуждае от платформата „Възмездие“❓

Защото връзката между управляващи и избиратели е напълно скъсана. Нашите политици обещават всичко на гражданите по време на избори, за да бъдат избрани, а след това безчинстват върху същите тези избиратели с грабеж и лобизъм, в интерес на силните на деня – хората с мръсни пари. На всеки е ясно, че от момента на пускането на бюлетината в урната, гражданите, въпреки конституционните им права, се пръвръщат в статисти, от които нищо не зависи в собствената им държава.

✔️ Вие бихте ли позволили това да продължи?

✔️ Вие чувствате ли се значими като пълноправни граждани във Вашата държава или искате да бъдете отново шарани в мрежите на поредните политически шарлатани и псевдоспасители?

✔️ Вие искате ли да контролирате и наказвате онези, които разпределят над 30 млрд. лв. всяка година – пари от Вашите данъци и крадат 10 млрд. лв. от тях?

✔️ Вие искате ли престъпници, облечени във власт, да Ви се присмиват от екрана и да няма кой да ги накаже, защото и полицията, и прокуратурата, и съдът са техни слуги?

✔️ Вие искате ли Вашите управляващи, докато Ви мачкат и крадат, да Ви наричат лош материал, маргинали, толупи, дебили и мафиоти, да Ви пребиват техните биячи в униформи по протестите и прокуратурата да Ви повдига обвинение, защото с ярост сте викали „Оставка“, „Мутри вън“ и „Мафия“?

✔️ Вие искате ли да бъдете свободни и да пишете правилата за Вашия живот?

👉 ‼️ Мисията на организацията „ВЪЗМЕЗДИЕ“

✅ Нашата мисия е да осигурим законова възможност на народа да контролира и наказва всички държавни ръководители.

✅ Ние искаме реалната политическа и държавна власт да мине в ръцете на всички българи, за да има благоденствие за всички, а не само за престъпниците, ползавщи привилигировано благата на държавата, което се случва десетилетия наред. Само при това обстоятелство българите могат да се чувстват свободни, а не, както сега, зависими и ограбени от мракобесната система в собствената си държава.

👉 ‼️Защо е необходимо участието на всички българи в управлението на държавата❓

🔘 Това е единственият път към демокрация, каквато в България не е имало досега.

🔘 Това е единственият път да се прекъсне връзката на властта с мръсните пари, чрез които се поставят на каишка всички политици още преди да са влезли във властта.

🔘 Това е единственият път да бъде защитен обществения интерес, тоест интереса на всички българи.
Това е единствения път на върха в държавата да излязат интелигентните, честните и възпитаните хора, а не, както сега, простите, крадливи и нагли байганьовци.

🔘 И накрая – това е единственият път да променим България, защото гарант ще бъдат всички участници на „ПЛАТФОРМАТА“ или онези български граждани, които милеят за родината и бъдещето на децата си.

👉‼️ Повече информация за плаформата “ВЪЗМЕЗДИЕ” – виж тук 👇
https://www.facebook.com/vazmezdiebg/posts/167580635029966

👉‼️ ПРАВИЛНИК за правата и задълженията на участниците в платформата “ВЪЗМЕЗДИЕ”, процедурни правила за взимане на решения, срокове и дисциплинарни мерки – виж тук 👇https://www.facebook.com/vazmezdiebg/posts/167575378363825

👉‼️ Пълна лустрация с платформата “ВЪЗМЕЗДИЕ” – виж тук 👇
https://www.facebook.com/vazmezdiebg/posts/167579998363363

👉‼️Как да се регистрирам на платформата “ВЪЗМЕЗДИЕ” – виж тук 👇
https://www.facebook.com/vazmezdiebg/posts/167580831696613

ЗА КОНТАКТ:

➡️ Влез в електронната платформа “Възмездие” от тук 👇 vazmezdie.bg

➡️ Ел. поща: [email protected]

➡️ Телефон: + 359 878 786 669 – Росен Миленов

📣 Сподели, за да достигне до възможно най-много хора!

Благодарим Ви 🙂

 

Платформа “Възмездие”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.