Home » Авторски страници

Специализирана страница на “Тук Там” за Парламентарни избори ‘2021

2021.01.19 Няма коментари
Spread the love

.

Уважаеми сънародници зад граница,

Подготвили сме специализирана страница с информация за предстоящите български парламентарни избори, където можете да свалите и принтирате материали, които да закачите на подходящо и видимо място, а също така да се абонирате за напомняния около свързаните с изборите срокове.

Ще се радваме заедно да бъдем полезни на българската общност във Вашия град!

Накратко за нас:

Ние сме Сдружение “Тук-Там” и целта ни е да информираме сънародниците си зад граница за правата им около изборите, без да повлияваме на тяхното решение. Насърчаваме гражданската активност и страним от политиката.

“Тук-Там” е глобална общност на българите с опит по света, които вярват в България. Заедно инвестираме във възможности за живот, работа и образование, и изграждаме общност от хора, които от тук и от там правят България по-добро място за всички.

.

Сдружение “Тук Там”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.