Home » Авторски страници

10 години “Точка БГ”. Виртуален концерт

2021.01.12 Няма коментари
Spread the love

.

ГРУПАТА ОТБЕЛЯЗА ГОДИШНИНАТА СИ С ВИРТУАЛЕН КОНЦЕРТ, С ПЕСНИ ОТ НОВИЯ Й АЛБУМ

Акустичният проект за нови градски песни “Точка БГ” отбеляза десетата си годишнина с едночасов онлайн концерт, излъчен в социалните мрежи. Концертът представи песните от новия албум на групата “Градовете, в които ни няма”.

“Преди 10 години, в началото на януари 2011 г., започнахме да работим върху първите аранжименти на авторските си песни. Представяхме си да отбележим 10 години от Точка БГ по друг начин – в концертна зала, да виждаме очите Ви и да съпреживяваме с Вас, както винаги през тези години, защото атмосферата на концертите ни и споделената радост са същинските причини да празнуваме този юбилей” – се казва в анонса на събитието, излъчено в YouTube на 8 януари, от арт-центъра “Къщата на София”.

“Заглавието на новия ни албум се превърна в горчива метафора на едно неочаквано и дълго отсъствие – от сцената и от срещите с Вас. Записвахме “Градовете, в които ни няма” във време на изолация, която все още продължава, и затова решихме да Ви подарим този виртуален юбилеен концерт – като възможност да сме отново заедно. С радост го споделяме, споделете го и вие с Вашите приятели. Вярваме, че хубавите срещи с Вас предстоят”.

Видеозапис от концерта:

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.