Home » Избрано, политика

Конспиративна теория: Заключване на планетата зад смокиновия лист на вируса

2021.01.15 Един коментар
Spread the love

В мрежата се разпространяват няколко интервюта на Катерин Остин Фиц, бивш помощник-секретар на Съединените щати за жилищно строителство и градско развитие. Някои от тях са изтрити, а други са обявени за “теории на конспирацията” и няма да ги намерите в “големите” медии.

Но не трябва да забравяме откъде идва Катерин Фитц – завършила е University of Pennsylvania и магистратура в Wharton – първото бизнес училище в света, основано през 1881 г. През 1986 г. Фитс става първата жена, повишена в управляващ директор на Dillon, Read & Co., в 156-годишната история на инвестиционната банка. Начело на банката тя се превърна в онова, което Businessweek определя като „най-големият шампион на Уолстрийт“ на облигациите за комунални услуги.

По време на президентските избори в САЩ през 1988 г., тя работи по кампанията на Джордж Х.В. Буш и е назначена за помощник-секретар по жилищното строителство и градското развитие за жилищното строителство в администрацията на Буш. След напускането на поста през 1990 г., на нея й е предложена среща в Управителния съвет на Федералния резерв, но (по нейните думи) тя отказва, предпочитайки вместо това да се върне в частния сектор, и рабори в Хамилтън Секюритис и Солари. Тя многократно е писала и коментирала темата за публичните разходи и е твърдяла за няколко широкомащабни случаи на държавни измами. За още информация вж. ТУК.

Според Катерин Фитц, вирусът е смокинов лист за превръщане на всички (повече или по-малко) демократични общества по света в тоталитарни, технократични структури, в които индивидът вече не играе никаква роля, камо ли човечеството.

Невидимият враг вирусът е идеално средство за насърчаване на икономическото преструктуриране. Икономическата разруха, която постоянните, ненужно налагани ограничителни мерки създават, отваря уникални възможности за супербогаташите да максимизират печалбите и да инвестират. През няколкото месеца от началото на кризата се наблюдава масирана централизация на икономическата дейност в ръцете на все по-малко хора, както се вижда от прекомерния ръст на продажбите, например в Amazon. Малките компании фалират, а глобалните играчи, изключително малка клика от супербогаташи, взимат техния пазарния дял.

Фиц, която е геополитически и финансов анализатор, и публикува в Solari Report, описва едно невероятно явление във възможностите за инвестиции в недвижими имоти, което тя е забелязала, докато е проучвала местата на икономически бунтове и грабежи след ограничителните мерки в САЩ през пролетта на 2020 г.

Отначало, на пръв поглед без никаква връзка, грабежите и разрушенията се случват в 34 от 37-те града, в които FED, Федералният резерв на САЩ, управлява клонове – и то в определен радиус около конкретното местоположение на съответната парична къща, и винаги точно в така наречените зони за бизнес възможности.

Засегнатите магазини и къщи – често в ръцете на чернокожи и латиноамерикански търговци и ресторантьори – вече са били под значителен натиск, причинен от ограничителните мерки. Ограбването и унищожаването по време на грабежите довършват останалото. В резултат на това недвижимият имот е можел или може в момента да бъде закупен евтино. Програмата Business Opportunity Zones стартира в САЩ като специален модел за инвестиции и спестяване на данъци за инвеститорите в технологичния сектор. Чрез нея се предлагат на инвеститори, които се разделили с акции във високотехнологични компании от Силициевата долина, да преразпределят приходите от продажбата на акции, без данъци в недвижими имоти в икономически необлагодетелствани райони.

Страхът, предизвикан от вируса, ще бъде използван от редица играчи във военната сфера, Big Pharma, централните банки и медиите, смята Фиц. Той е умело експлоатиран, за да предизвика икономически срив, особено на малки и средни компании. Страхът служи също за създаване на система за цялостно наблюдение и социален контрол, базирана на китайския модел. Целта на приложенията за проследяване на контакти, паспорти за ваксини и т.н. не е, за да бъдат регистрирани жертвите на вируса, а за въвеждане на нов механизъм за контрол. Този нов механизъм за контрол, който скоро ще бъде обвързан с дигитална валута и дигитален основен доход, позволява елиминирането на всяко опозиционно движение. При липса на собствена възможност за придобиване например.

Според Фиц, много хора са изиграли доброволна или неволна роля при прилагането на тази система.

Някои са подкрепили създаването на тази „система за поробване“, тъй като не са били в състояние да мислят, зад фасадата на случващото се с вируса, и вътрешно да позволяват такъв брутален дневен ред. Други – особено висшите ръководители на Big Pharma, например, в политиката, горещо подкрепиха създаването на система за контрол, защото се надяват да си осигурят място под слънцето чрез угодническо поведение. Но това е напълно наивно, казва Фиц, защото истински могъщите вече са се откъснали напълно от това, което е общоприето при нормалните хора. Те вече се възприемат като собствен вид, призован да води живот на най-високо ниво, чрез достъп до специални лечебни методи и други възможности за трансхуманистична оптимизация.

Но все още е възможно да спрем влака, който се движи към пълен контрол и край на човешката свобода, казва Фиц. Ясно е, че този „ремонт“ може да бъде завършен само в тайна. Едва ли има хора, които, ако бъдат попитани открито, биха желали доброволно да се поставят в пълна икономическа зависимост от контролираща държава. Хора, които искат да бъдат заключени в радиус от пет километра от къщата си, апартамента си или искат да им бъде забранено да пътуват, и т.н. Тези, които извършиха това преобразуване, следователно трябва да са сигурни, че частите от пъзела, последиците от политиката и медиите са представени само поотделно на много хора, и никога в контекст, за да не позволят създаването на цялостна картина.

Колкото повече хора, обаче, осъзнават връзките, толкова по-несигурно е положението на тези играчи в изпълнението на техните планове. От тази гледна точка въоръжението на американците представлява особена опасност. Ако демократите влязат в длъжност, въпреки очевидната си изборна измама, Фиц предполага, че те незабавно ще се опитат (законно) да се справят с разоръжаването на американците, което до момента е било неуспешно, въпреки множеството опити след терористичните атаки.

Фиц призовава да се разкрият тези взаимовръзки, тъй като планът за пълен контрол и трансхуманизъм не може да успее, ако не е в тайна.

„Прозрачност“, казва тя. „Прозрaчността ще взриви всичко”.

Източник: 2020 News

Заключване на планетата – интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО с български субтитри).


Катерин Фитц: “Мислех си за всички тези хора, които, поради една или друга причина, се поддадоха на триковете на Mr.Global и сами започнаха да си копаят гробовете. Това е любимият похват на психопатите – да те доведат до твоето собствено „доброволно“ самоубийство. Искам да им кажа, че най-страшна не е смъртта, а загубата на Вашата безсмъртна душа. Изправени сме на много важен кръстопът. Има само два пътя. Кой от тях ще поемете – зависи дали ще ни има като човеци.”

Линк към видеото: https://rumble.com/vclawo-planet-lockdown-.html
.

One Comment »

 • Субтитри said:

  Субтитри към горното видео:

  Казвам се Катрин Остин Фиц. Аз съм издателят на доклада “Solari”
  и управляващ директор на “Солари Инвестиционни Консултантски Услуги”.
  – Какво според Вас се случва икономически в резултат на всичко това?
  -Току-що публикувах огромно проучване, наречено “Състоянието на нашите валути”
  и това, което описвам е фактът, че
  за много десетилетия доларът е бил резервна валута
  и системата бих описала като твърде остаряла с времето.
  Централните банкери се опитват да въведат нова система,
  но все още не е функционална и готова за работа.
  Ние сме в период на големи промени и несигурност, когато централните банкери
  се опитват да поддържат доларовата система.
  Опитват се да удължат доларовата система и след това
  опитват да ускорят въвеждането на новата система.
  И трябва да въведат новата система
  без никой да осъзнава точно какво означава това.
  Имаме глобална система за резервни валути.
  Доларът и той трябва да се развива и да се променя и е отдавна е остарял,
  има много неприятности със сегашната система
  и централните банкери се опитват да въведат нова система.
  За да го направят, те се опитват да разширят старата система
  и ускорят новата и това се случва по много хаотичен начин,
  тъй като голяма част от новите способи бяха тествани и изпробвани прототипирано и това включва
  много различни индустрии, така че аз описвам новата система
  края на валутите, така че не въвеждаме нова
  валута, а по същество внасяме нова
  система за транзакции, която ще бъде изцяло цифрова и ще сложи край на валутите,
  както ги познаваме, така че това, което се опитват да направят,
  включва по същество всички пари на планетата, така е, това е нещо голямо, нещо сложно,
  объркано е и предизвикателството за тях е как да предложат на пазара система,
  за която ако хората разберат, никой няма да я иска и разбира се начина,
  по който ще го направят, е със здравна криза.
  – Защо кризата в здравеопазването е добра за това?
  – Защото обикновено, ако няколко души искат да контролират многото,
  въпросът е КАК можеш да знаеш как можеш да нараниш всички овце
  и да ги вкараш в кланицата, без те да осъзнаят и да се съпротивляват?
  Идеалното средство са невидими врагове!
  Имахме войната срещу тероризма, която знаете, беше с невидими терористи…
  и сега вирусът е перфектен, защото е невидим, не можете да докажете,
  че не съществува, защото е видим- невидим?!
  Така че, невидимите врагове винаги са предпочитани, особено ако те плашат хората,
  ако можете да използвате страх и да внесете значителна паника,
  тогава хората ще се нуждаят от правителство, което да ги “предпази” от невидимия враг!
  Тогава втората тактика, която е много ефективна, е разделяй и владей!
  И така междувременно, ако можете да използвате медиите, медиите играят много важна роля!
  Ако можете да обърнете мъжете и жените един срещу друг,
  черни и бели един срещу друг и една от причините да внасят
  много имигранти в Европа да обърнат европейското население
  срещу имигрантите и тогава трябва правителството да застане по средата.
  Така че, това всичко, независимо дали разделящи тактики
  или невидими врагове, това са начини за всяване на страх
  и начин да накарат хората да се съгласят с мерките.
  И разбира се, невидимият вирус ви позволява да направите това
  с огромни механизми за контрол.Можете да спрете хората да се събират, можете да спрете хората да се организират,
  можете да спрете хората да се бъдат заедно
  и да говорят за това което се случва… и така нататък… и ако го дигитализирате
  с проследяване на контактите, м��жете да контролирате кой с кого говори.
  Ако можете да ги накарате да вършат цялата си работа и образование онлайн,
  можете буквално да слушате всичко, което хората казват.
  Можете да въведете извънредни мерки за наблюдение, всичко в името на
  теорията, че ни “предпазват” от невидимия вирус.
  Много е хитро и както виждате, работи!
  При много хора… не всички, но при много хора…
  Така че, за мен…. аз не искам да подценявам
  способността на ръководството да въвежда патогени,
  които ще убиват хора и не искам да твърдя , че хората не се разболяват.
  Но по същество това, което се опитват да направят, е да се опитат да накарат хората да повярват
  в решение, преди да видят до какво това решение
  в крайна сметка ще доведе , защото говорят
  за система за транзакции, която вече не е валута…
  Това е система на контрол!Така, че е като съхраняван кредит във фирмата…
  ако всяка централна банка излезе с цифрова валута на централната банка,
  те имат способността да включват и изключват парите ви, така, че ако не се държите добре, изгаряте!
  И разбира се, както знаем, те искат да комбинират това с трансхуманизма,
  което означава буквално, че приемаме инжекции, които могат да се въведат
  буквално като еквивалент на операционна система в тялото ни и т.н.
  Аз съм свързан с финансовата система, буквално физически!
  Да се върнем за момент в началото…
  Какъв е действителният ефект от мерките за заключване?
  това, което правите е, че се опитвате, както го наричам, чрез патриотично действие,
  акт за концентрация в контрола на паричния поток
  и това е много подобен процес, чрез който се опитвате драматично да централизирате
  икономически и политически контрол, така че позволете ми да ви дам пример…
  Имаме 100 малки предприятия на главна улица в дадена общност,
  вие ги обявявате за “несъществени” и ги затваряте…
  внезапно Amazon, Уолмарт и големите вериги магазини настъпват
  и отнемат целия пазарен дял!
  Междувременно хората на улиците трябва да продължават да изплащат
  своите кредитни карти или тяхната ипотека, така че те са в капан на постоянен дълг
  и те отчаяно искат да получат паричен поток…
  за да могат някак да покрият техните дългове и ежедневните си разходи…
  Междувременно, института на федералния резерв предлагащ форма на количествено облекчаване,
  като купуват корпоративни облигации
  и хората , които заемат пазарния дял, могат основно да финансират
  ако знаете за 0-1% или сканирането на тяхната банка и 0-1% ..
  когато всички на улицата плащат 16% – 17% от кредитните си карти без реален доход…
  така че, общо взето сега стават стават зависими от тяхната милост..
  и могат да им отнемат пазарния дял!
  И като цяло, те не могат да си позволят да правят това, което казват, защото са твърде заети,
  опитвайки се да намерят пари за изхранване на децата си…
  В предизборният цикъл през 2016г., видяхме подкрепата на населението
  за кандидати, които представляват популизма по най-различни начини.
  Бърни Сандърс беше популист спрямо другите кандидати,
  Доналд Тръмп беше популист спрямо останалите кандидати
  и буквално това, което глобалната капиталова класа осъзна,
  че имаха проблем, който може да бъде решен
  чрез унищожаване на независимите доходи на малкия бизнес,
  независимо практикуващи и хора, които са имали независими форми на доход.
  Така че, ако сте лекар, ако сте адвокат, ако сте експерт счетоводител,
  и имате своя собствена практика, вие ще подкрепяте популистките кандидати,
  затова това е начинът да се възспрат популистките кандидати,
  като просто спрете доходите и ��здръжката им,
  което означава, че спирате средният бизнес от работа
  и тогава няма кой да финансира Берни Сандърс или Доналд Тръмп
  за да го подкрепят. -Това, което имам предвид е да уточним
  дали тези мерки на затваряне изглежда са по-скоро икономически подход,
  отколкото план за смекчаване на вируса?-Това е икономическа война!
  Водена от 1ят % намиращ се на върха на веригата…
  От април наблюдаваме, че глобалните милиардери увеличават нетната си стойност с 27%
  Това само доказва колко успешна е за тях цялата тази
  глобална икономическа работа, защото това, което има е този глобален, капиталистически клас,
  не бива да го наричам капитализъм, защото
  е много по-мащабен, икономически тоталитаризъм!
  Това, което видяхме е, че са успяли да консолидират
  фантастични суми на икономическото богатство не само чрез заличаване
  на доходите на средната класа и консолидирането им в своите компании,
  но и чрез значително подобряване на богатството и мощта на най-големите
  развити страни от G7 и Китай по отношение
  на развиващите се пазари, така че знаете, страните
  с най-модерната технология и достъпът до AI и софтуер
  и до определени видове цифрови системи, включително през космоса
  драматично консолидират икономическата мощ по отношение на по-слабите нации.
  Така че, наблюдаваме консолидация на централизацията на икономическата власт,
  както в по-богатите, така и в по-мощните нации.
  И общо взето 1-ият % процент , който ги контролира.
  Така, че бих описала Сovid-19
  институция за контрол, необходима за превръщането на планетата
  от демократичен процес към технокрация, така че това, което наблюдаваме
  е промяна в контрола и създаване на нов контрол!
  Мислете за това като за държавен преврат!
  Много повече прилича на държавен преврат, отколкото на вирус!
  От над 20 години в Съединените щати имаме финансов преврат
  и в края на 1995 г. знаехме, че е взето решение за преместване
  на голяма част от активите и парите извън страната, която беше част
  от нещо като балон на глобалната икономика на глобализацията
  и те знаеха, че след като приключат с преместването на всички тези ак��иви, които бяха направили
  трябва да консолидират и променят основната система, така че след
  финансовия преврат, откраднаха всички пари в пенсионните фондове,
  откраднаха всички пари в правителството,
  а сега вместо да се обърнат и да кажат на хората, че са откраднали парите им,
  имат нужда от оправдание, което ще им позволи да консолидират и променят
  основна система…и така, сега имат магически вирус!
  И магическият вирусът е:”О, знаете, че трябва да променим коренно системата”
  и знаете, че благодарение на магическия вирус няма пари в социалното осигуряване…
  благодарение на магическия вирус няма пари в хазната
  И така имат перфектното магическо извинение!И така цялата вина пада върху вируса…
  Да! Магическият вирус е виновен!Направо невероятно
  Защото всяко действие на финансовия преврат
  е магически решено от магическия вирус!
  Ако сте финансово лице и гледате на света през математиката на времето и парите,
  е доста невероятно, че някой вярва в това…
  но те го правят!
  Това е част от, както го нарича С. Дж. Хопкинс- “удобният култ”
  Присъединявате се към култа и казвате:”О, да, да, да, магическият вирус”
  “взе всички пари от социалното осигуряване”
  “Магичесият вирус причини на нашите пенсионни фондове
  да се окажат недостатъчни… “Бла, бла, бла, бла, бла!
  Как мислите изглежда технокрацията,
  към която ни притискат да се движим?
  Тласкат ни към това, което се нарича трансхуманизъм.
  По същество това, което правят, е използването на инжекции,
  за инжектиране на материали в тялото, които създават еквивалент на операционна система.
  Всички знаят идеята на Microsoft, каращ ви да изтеглите
  операционна система на вашия компютър, която
  дава на Microsoft и редица други играчи, “задния вход”
  към компютъра ви и и всеки месец или два или три
  трябва да го актуализирате, защото има “вируси”…!
  Това ни връща назад към магическият вирус, който може да реши всички проблеми…
  така че, това е подобна система за вашето тяло, в което инжектирате материали,
  което по същество създава еквивалент на операционна система,
  система и приемник…буквално можете да закачите
  всички в “облаците”…. и това включва
  свързвайки ги по начин, по който тяхната система за транзакции
  Библията нарича това “знакът на звяра”, това е един от начините хората да знаят тези неща,
  но вие основно говорите за това, че можете да идентифицирате цифрово
  и да проследявате хората във връзка с техните
  финансови транзакции, така че това е свят
  на нула поверителност… но по-важното…
  важно е да разберете, че ако вие установите
  една или повече криптовалути на централни банки, вече говорим за система,
  в която всяка централна банка в света
  може да ви изключи индивидуално от транзакции, ако не им харесва
  начина, по който се държите!Много хора са запознати със социалната кредитна мрежа в Китай.
  Общо взето, ако инсталират…
  ако инсталират интелигентната мрежа в тяхната кола, тяхната общност,
  а сега и буквално в тялото им, имат 24/7 наблюдение
  и ако хората не правят това, което казват и не се държат, както искат от тях…
  знаеш, че могат и ще изключат парите ти…
  Те също така ще имат пространствен контрол, ако кажат, че не можете да пътувате
  повече от пет мили… това е!Защото вие се намирате изцяло
  в цифрова система за управление и контрол, която се контролира
  от централните банкери чрез парите! Дигитализираме всичко…
  това включва и човешкото тяло, както и човешкия ум, така че тази система
  идва с пълен контрол не само върху способността ви да извършвате финансови сделки,
  което ще е свързано с тялото ви, но е и много сложен контрол на ума…
  чрез технологията, чрез медиите и тези облачни връзки…
  Така че, общо взето говорим за закачане
  в борга, ако щете, и така трансхуманизъм
  и технокрацията вървят ръка за ръка… сега бих описала това,
  като система за робство, така че говорим за излизане от Свободата,
  в която можем да бродим и имаме свободата да казваме това, което искаме
  към цялостна система за контрол 24/7 включително и на ума!
  Предизвикателството пред нас вмомента е…
  знаете, комитетът, който управлява света, моят псевдоним за тях е Mr. Global,
  ако Mr. Global иска да отидем в робска система,
  а ние искаме да останем човешка цивилизация, тогава имаме
  фундаментално несъгласие… и това е несъгласието, което ни очаква!
  И стигаме до… диаграмите тук?
  Ако погледнете какво се случва, ние разполагаме с технологията,
  хората на технологията изграждат облаците и телекомуникациите,
  имаме военните, които отговарят за космоса и операция “бърза деформация” –
  поставянето на сателитите, имаме Биг Фарма която прави инжекциите,
  инжекции, пълни с тези мистериозни съставки,
  които променят и модифицират вашето ДНК и това, което знаем е,
  че причиняват безплодие… хм, и след това имаме медиите, заливащи ни
  с пропагандата и имаме централните банкери
  въвеждащи криптосистемите на централната банка…
  Така че, имате тези различни стълбове и е много важно, когато погледнете
  какво се случва всеки ден, особено в медиите… те се опитват
  да ги държат отделно, така че да не виждате как ще се съберат накрая
  в интегрирана система, която е основно
  интегрирана в тялото и ума ви. – С каква цел ?
  – С цел да се въведе система на робство, с други думи, ако направя
  всичко чрез интелигентна мрежа и трябва да пусна интелигентната мрежа във вашият
  квартал и след това трябва да пусна интелигентната мрежа в тялото ви.
  Въпросът е как ще го изградя във вашия квартал и
  върху вашето тяло, без да видите капана?
  – Точно така, затова се опитвате да държите тези различни части отделно, така че ако
  слушате централните банкери, които се опитват възможно най-много, да останат
  далеч от тези разговори, така, че беше интересно, че гледах
  презентацията на IMF за трансграничните плащания и федералния резерв.
  Ръководителят на IMF спомена за
  цифровата глобална идентификационна система.
  И председателя на федералният резерв почти пребледня и можехте
  енергично да го почувствате да се движи като галактика надалеч: “Не, не, не!”
  Защото нали знаете, има 325
  милиони американци и има повече от 325 милиона оръжия
  и той не иска всички да виждат това докато
  капанът не е готов и стане твърде късно. – Бяхме ли вкарани в капан тази година?
  – Да, но вратата не се е затворила, така че причината да говорим,
  е защото прозрачността може да взриви играта.
  Интересно е, защото в началото на годината, когато
  написах статията “Измамата с инжектирането” и казах, че Бил Гейтс се опитва да
  изтегли операционна система в тялото ви, точно както я изтегляте в
  мислите си и използва вируса като оправдание, за да се
  актуализира, за да го накара да работи (тайно и да получи повече влияние)
  всеки ден. Три месеца по-късно
  Corbett Report направиха страхотна серия за Гейтс и няколко души излязоха и
  потвърдиха това. Беше през есента когато Yahoo Finance направи
  и публикува анкета, в която се казва, че 44%
  от републиканците смятат, че Бил Гейтс иска да ги чипира.
  Аз казах “Добре, напредваме!”. Така, че точно тогава
  Гейтс някак изчезна и те извадиха
  операцията “Warp speed”, защото те имаха…но
  е интересно, че човекът, когото са избрали да води
  операция “warp speed” беше експерт по (инжекционния интерфейс на мозъчна машина).
  Той е ръководил изследвания в GlaxoSmithKline
  и е експерт по мозъчно-машинен интерфейс.
  – Страховито СВ за тази работа? – Това е идеалното СВ за тази работа.
  Ето едно от най-важните събития, които се случиха
  през 2019 г. в допълнение към одобрението на действащия директен
  план от централните банкери в Джаксън Хол, това
  беше издаването от министерството на отбраната на договора “JEDI Cload” на
  Microsoft. Amazon е
  по същество изпълнител на разузнавателната агенция ЦРУ.
  Те започнаха да затварят вашата произволна печалба, когато те
  сключиха големи договори с ЦРУ, за да осигурят “облаци” не само за
  ЦРУ, но за всичките 17 разузнавателни агенции
  чрез този (umbrella cload договор), така че вече имате Amazon, който управлява
  договора на разузнавателните агенции. Тази година Латос направи голям договор или в
  в края на 2019 г. Латос сключи голям договор с
  флота и след това DOD направи договора “JEDI” и така тези три огромни
  “облачни” договори дават възможността, след като
  всички се присъединят към тях, да преработят радикално
  как да протичат паричните потоци, за да може буквално
  да ��зключите всички малки предприятия, или почти всички малки фирми.
  Да поставите всички на универсален базов доход, който в основата си е система за контрол
  и стартират всичко през
  “военни облаци”.
  – Така, че можете да видите посоката, в която сме тръгнали, но е малко несигурно?
  -Не. Това е просто.
  Технологията ви дава възможност за създадете
  цялостна система за контрол и допълнително централизиране на
  икономически и политически контрол, така че ще ви дам идеален пример.
  Причината афро-американската търговия с роби
  да приключи има две обяснения според мен.
  Едното е, че не можете да усъвършенствате обезпечението, така че банките
  в Лондон продължаваха да губят пари, защото собствениците на плантации, когато
  пазарът на стоките пада, ще продадат своите роби на запад и
  банките не можеха да получат обезпечението си, за да финансират покупката на
  роб и да кажем 50% заем към стойността съотношение и след това, ��огато
  пазарите на стоки са паднали, биха продали робите, които са избягали, а банките биха увиснали.
  А банките не могат да докажат това
  че Хари им е бил роб,
  защото не можеха, нямаха начин да усъвършенстват обезпечението.
  Така, че това беше номер едно. Второто беше
  хаитяните се разбунтуваха и и европейците изпратиха
  няколко армии да се опитат да потушат бунта, но никога не са могли.
  Хаитяните бяха твърде добри. Сега, ако погледнете цифровите технологии
  можете да усъвършенствате обезпечението добре. И с космическо оръжие и вида
  на оръжие, което имате от космоса и
  наблюдението можете да потушите всеки бунт
  нали? Така, че това са причините, търговията с роби, която беше
  невероятно печеливша в историята на света,
  робството е най-печелившият бизнес, по-изгодно е
  от копаенето, по-изгодно от наркотиците. Имам предвид, че е по-
  печелившо от всички зависимости, така, че ако вече разполагате с технологичната
  способност за прилагане на робството…
  Отношението им според мен е: “Добре, хайде да го направим”.
  И част от него е технологията, технологията също го прави много по-лесно за
  малка група хора да се съберат и да бъдат много мощни, например ако
  те въвеждат пробив в енергийните технологии, опасността е малка група
  от луди хора да го превърнат в оръжие, така че технологията е по-мощна, колкото повече
  мощна технология интегрирате, толкова по-голяма опасност има, че ще загубите
  контрола. Има и други теории защо хората
  биха искали пълен контрол. Така, че ще ви дам още една причина
  предвид трудността на храненето и управлението на популация, която става
  все по-голяма, ако сега разполагате с биотехнологии, които
  позволяват на Mr. Global да живее 150 години, знаете, че не можете да си позволите, че не можете да запазите
  това в тайна. Ако ако по-богатите живеят
  150 години, а ние не, не можете да запазите това в тайна.
  Така, че защо да не намалим населението, интегрираме роботи, да използваме роботиката за
  всичко и можете да имате много богат и
  луксозен живот без всички управленски главоболия. Нали?
  – Значи
  разделянето на обществото в различни класи или в
  във висша класа в огромното си болшинство е смесването с роботика? – Да, с други
  думи
  това, което мисля се опитва да се случи тук, е, че Mr. Global използва
  технология за преминаване към система, където между
  робота AI и софтуера, с които няколко души могат да контролират мнозина
  много по-малко главоболие и страх. Трябва да помните, Mr. Global е много много уплашен
  от населението . – Те се страхуват? – Да, много се страхуват
  защото, ако сте били държани, знаете няколко
  пъти ми се казва, че ръководството в САЩ се е събрало
  да обсъди как можем да отменим тайната и всеки
  път стигнат до извода, че не е
  възможно. Не можете да отмените тайната, защото задълженията са твърде огромни
  така, че ако вие сте блатото и сте виновни за всички различни неща, за които блатото е
  виновно, и се опитвате да отворите
  прозореца на тайната, вие поемате огромни рискове. Огромни рискове, така че вие
  се страхувате от населението. И в историята
  на управлението знаете, че населението от време на време се обръща и
  убива ръководството.
  Така че има 325 милиона души в Америка, има повече оръжия.
  Предположението ми, причината поради която Джей Пауъл направи отстъпление, когато ръководителя на
  IMF говореше за цифрови идентичности е че
  той седи там, знаейки, че има 325 милиона души и повече
  и много от тях имат пистолети и все още не са под Lockdown.
  Ето защо Втората Поправка е толкова спорен въпрос.
  Повечето хора по света не разбират, защо хората в Америка
  са толкова настървени да притежават оръжия и първата
  причина, поради която са настървени да имат оръжие, е, че не разбират силата на
  контрола на ума. Така, че ако мога да наложа тотален
  контрол на ума, което е системата, която знаете
  оръжията не са толкова опасни за мен, но знаете, че ръководството да се прави каквото
  те искат да направят, би било много много удобно, ако те
  могат да вкарат оръжията и ще видите дали демократите ще спечелят тези
  избори, и това ще е първото нещо, което ще се опитат да направят.
  След като накарат всички да носят “памперси за лице” (маски), ще го направят.
  Те ще се опитат да вземат оръжията и ето защо
  републиканците, държащи сената, бяха толкова голям проблем.
  Защото те не могат да го направят, ако републиканците държат сената.
  – Изборите са такава бъркотия, нали? – Така че, което се опитвам да кажа на
  всички, които познавам, защото, аз израснах във
  Филаделфия и бащата на първото ми гадже беше ръководител на отделение, който ходеше
  с руло пари и купуваше всички гласов�� на всички избори.
  Има стара традиция в измамите с гласуване в Америка и това, което казвам на
  всеки, е че нито един от тези кандидати, не биха
  били кандидати без измама при гласуването.
  Това като начало. Трябва да знаете, че сме в забавна позиция, но никога не съм гледала
  на измамата с гласуването като слепец и мисля до известна степен
  че е интересно, те не биха могли да спрат голямата изборна победа на Тръмп
  без Covid 19. Така, че ето един въпрос, който имам,
  защото мислех, че ще направят това
  след изборите: Каква част от времето на здравеопазването е
  е основно проектирана да гарантира, че няма да получат популистки президент?
  Не, че Тръмп не е, трудно да мисля за Доналд Тръмп като за
  популист, защото той е много за процентрализация
  но той е, както Майкъл Мур е казал, той е
  начинът на американските хора да казват “майната ти” на ръководството, така че мисля
  за тях беше много важно да се отърват от Тръмп, което се опитват да направят
  проблемът е, че са използвали масивна измама на избиратели,
  но и те са използвали измамата по начин, който
  е очевиден, че измамата е извън класациите и
  е сякаш, че те се обръщат към
  населението, което се опитват да превърнат в култ и казват
  “Трябва да се преструваш, че този човек е президент”, въпреки че знаеш
  той не е. Така, че имаме фалшив вирус и
  магически вирус и фалшив президент и магическа политическа система и това
  наистина става много “култово” – като единственото нещо, което мога да кажа.
  – Да, това е почти сякаш превключвателят се натиска тази година и ние сме
  в някакъв чудноват свят, нали? -Били сме в странен свят от момента, в който
  започнаха да крадат парите. Преместихме се в
  странен свят и мисля, че единствената разлика
  е сега, когато преместиха всички пари
  и официалната реалност се отдалечи от реалността още повече и повече
  освен това знаете, че това е неразделна част от
  секретността. Много хора си мислеха, че могат да останат
  по средата на пътя и сега това, което е ясно, е че
  трябва да вървиш или с култа, или трябва да вървиш с истината.
  Пътят по средата го няма и така всеки трябва да избере кой
  път иска.
  Когато започнаха безредиците и ръководството зае позицията,
  че не можеш да отидеш на църква заради
  опасността от магическия вирус, но можете да отидете на бунтове и да протестирате
  аз и моят екип започнахме да разглеждаме бунтовете.
  И така първо направихме, ако вие, ако влезете в Solary, има база данни
  наречен Covid 19 и, мисля, че е заветният “Covid 19 riots and fed”
  така че първото нещо, което направихме, е, че погледнахме
  щатите и разгледахме градовете и дали
  губернаторът е бил демократ или републиканец, а след това какви са Covid случаите и смъртните случаи.
  И тогава казахме: добре, че ще направим квадратче за отметка
  наречена “бунтове”, където е имало бунтове. И ние
  започнахме да разглеждаме моделите на безредиците по отношение на
  машината на политически контрол и на covid magic virus app
  и там имаше нещо нередно. Когато гледах данните , аз можех да го почувствам.
  Аз съм много интуитивен човек, и си казвах, че
  има нещо. Има нещо тук. Затова казах на прекрасния си сътрудник, който
  изграждаше това: “Направи ми услуга. Искам да сложиш квадратче за отметка
  наречено “федерален резерв” и искам да поставите отметка
  на 12-те банки, централата и след това клоновете,
  за общо 37 местоположения. Искам да проверите навсякъде
  във всеки град, където имаме клон или банка
  или централа искам квадратче за отметка. И това, което открихме, е, че в
  34 от 37-те банкови локации има бунтове, и казах, изчакайте малко
  това е модел, има нещо тук, нека разгледаме по-надълбоко.
  Така, че започнахме с Минеаполис и казахме да вземем данните
  на всички пострадали или изгорени сгради или предприятия
  и ще ги картографираме, ще направим GPS софтуер
  и ще картографираме къде са били тези бизнеси
  и колко близо са били до банката на федералния резерв.
  И така първото, което направихме, има улица, която минава през
  Минеаполис наречена “Езеро” и ние ги картографирахме и едно от нещата, което
  направихме, когато ги картографирахме, нарисувахме къде са “зоните за възможности”
  Знаете ли какво е “зона за възможностите”?
  Зона за възможности е механизъм на данъчен подслон,
  създаден през 2018 г., за да помогне на технологичните милиардери, когато продават
  акциите си, да избягват капиталовите печалби, за да можете
  ако сте Джеф Безос, който продаде 10 милиарда долара акции тази година,
  ако трябва да прехвърлите приходите си в инвестиции в “зоната на възможностите” и
  се справите по определен начин, може да избегнете всички данъци върху капиталовата печалба.
  Така, че това е фантастично изгодно. Сега, ако погледнете бунтовете, когато аз
  за първи път видях как всички сгради и фирми са
  унищожени по улица “Езеро”, са точно на
  дъното на “зоната на възможностите”, започнах да се смея и казах
  знаете ли, че бях помощник-секретар по жилищата, което не е модел на бунт,
  това е план за придобиване на недвижими имоти. – Значи това което казвате, че е това е
  за да поевтини цените в града? – Имам процъфтяваща серия от
  малки бизнеси, много от които са притежавани от афроамериканци
  и испанци по определен булевард в “зоната на възможностите”
  ако първо заявя, че бизнесът е несъществен и ги затворя с
  “магическия вирус”, така, че първо ги обявявам за несъществени.
  Сега те имат истински проблем, защото не могат да си работят бизнеса
  и тогава имам бунтове и ги изгарям и увреждам
  нали, ако бях наистина умен, бих изтеглила застраховката им точно преди да направя това.
  Не знам какъв е случаят, но ще видим, така че сега бизнесът им е затворен,
  надолу те вече висят на дългове, дали това са
  ипотеки или кредитната им карта, но още по-лошо е, че сега тяхната
  сградата е повредена и разбира се застраховката не покрива всички ремонти
  и поправки, нали? Така, че е излишно да казвам, че ще бъде,
  много по-лесно и по-евтино за мен да вляза и да купя
  точно всички тези сгради.
  Voila! Това се нарича “бедствен капитализъм”. Така, че след като картографирахме Минеаполис,
  след това картографирахме ъ-ъ Кеноша, после Портланд и сега ние
  правим това в Охайо и моделите, които
  виждаме, дали гледате клъстерите, къде са щетите
  просто като помощник-секретар по жилищата
  това според мен са планове за придобиване на недвижими имоти.
  Напълно. Особено, ако знаете, когато тези на върха, започнат да декларират, че всички тези малки
  бизнеси не е от съществено значение и ги затварят,
  ние ги ограничаваме, знаете, аз съм сигурна, че там има много ресторанти?
  – Да. – Например, ако погледнете Сан Франциско
  очаква се 49 от фирмите в Сан Франциско да останат без бизнес до
  в края на годината. – Знаете ли колко недвижими имоти
  ще можете да вземете евтино? Това
  ще е феноменално.
  Сега, когато осъзнаете, че ако продадат своите високотехнологични запаси
  те могат да купят наистина евтино, това, което е важно да се разбере, е
  това прави икономиката на изграждането на интелигентната мрежа във федералните градове.
  Не забравяйте, че аз ви казах, че 34 от 37 града имат федерална банка или клон, така че това прави
  изграждане на интелигентна, интелигентна мрежа около федералните банки
  по-евтино, което предполагам, че искате да направите, ако
  ще излезете с крипто система.
  – Добре. – Ок. Така, че Mr. Global сега стига до точката, в която…
  – Можете ли да обясните кой е Mr. Global? – Да. Така. Mr. Globalе е псевдоним, който съм дала на
  комитета, който управлява света. Определящата
  характеристика за живота на планетата Земя е, че
  нашата реална глобална система за управление е загадка.
  Помислете за това. Феноменално е, че живеем на планета, а не искаме
  да знаем как наистина работи нашата система за управление,
  и вместо това е тайна. Така, че знаете, че имама много
  предположения с високо ниво на действие, но догадки Dr.Full би казал за това кой и какво е, но засега
  ще го наречем Mr. Global, така, че Mr. Global сега
  внедрява роботи, една от новите технологии, които наистина
  започват да правят огромна разлика. – Можете ли да го обозначите?
  – Добре, така. Ето тук е нашият робот и тук е нашият човек.
  И разбира се въпросът за Mr. Global е
  “Кое е по-ефективно? Да правите какво?” С други думи, ако трябва да
  управлявам планетата и всички природни ресурси
  и го събера в моя полза и да се уверя, знаете, че моят
  риск е намален, колко искам да използвам роботи за това и
  колко искам да изпозвам хора? Сега, за да се закачат мозъците
  на всички в ��блака с криптова система, a
  крипто системата е с AI и софтуер, който мога да имам, тогава
  хората могат да учат роботите на AI софтуера
  как да вършат всичката им работа. И всъщност бях в института на Аспен през 2017г
  и имах дискусия с рисков капиталист,
  познавате този вид милиардери и той ме погледна с тези удивително мъртви
  очи и той каза: -Виж, скъпа. Ти знаеш, че мога да взема всяка
  компания напълно автоматизирана със софтуер и роботика и да уволня
  всички хора, от които вече нямаме нужда.”
  Никога не съм говорила с никой, който не е разбирал частта с бунта.
  – Уау. – Защото това е много стара игра.
  Да. Особено в бедните квартали. – Да. – Да.
  Добре, искаш ли да продължа с това?
  Така, че ние имаме Mr. Global на върха
  разполагаме с базата данни и софтуерните системи,
  които използват изкуствен интелект; много важна част от това сега е
  сателитна система, която се поставя в орбиталната платформа и се използват
  телекомуникациите и цифрови технологии и имате способността
  24/7 за проследяване и наблюдение, както на вашите хора, така и на вашите роботи. И
  въпросът за Mr. Global е какво е по-ефективно?
  Ако мога да правя всичко с роботи, тогава какво да правя с хората?
  Аз вече не се нуждаят от тях. – Така, че виждаме изграждането на някакъв фермерски
  човек или нещо подобно? – Не. Ще го опишат като управление на
  ресурси и ако погледнете технокрацията, много от тях
  ще го опишат, като премествате от
  знаете, каквито и да било системи, които използваме сега към технокрация.
  В технокрацията, която те виждат, имате две различни визии за
  света. Моето виждане за света е, че хората са суверенни индивиди,
  чиято свобода идва чрез божествена власт. Това е което
  хартата за правата, декларацията за независимост, конституцията
  всички се въртят около имиджа на суверенната личност, като на някой
  хм, който е свободен от божествената власт. Във визията на технокрацията
  човекът е природен ресурс, като петролно находище и трябва да се използва като такъв.
  Така, че те не са суверенни индивиди, те са работна ръка.
  И съответно те са или по-ефективни, или по-малко ефективни от робот
  с различни функции. С други думи това, което казвам, е, че Mr. Global
  гледа на човешката раса като на добитък, а не на човек, с когото споделят
  съпричастност и знаете, че не ни възприемат като
  същите видове като тях.
  И всъщност с много от биотехнологиите те
  смятат, че ще живеят много по-дълго от нас и живеят много
  различно от нас.
  Така, че има истинско… едно от предизвикателствата с тайната, е когато
  една група става все по-технологично напреднала,
  те се отделят културно, юридически и финансово от всички останали групи.
  С други думи те буквално са се откъснали и са създали отделна
  цивилизация. Те не мислят за себе си като част от
  нашата цивилизация вече. – И кои са те? – Е, добре. Това е голяма
  мистерия и затова наричам тази група Mr. Global и аз имам личния си
  опит с много различни хора в тази група и
  фракции, но в крайна сметка, не мога да ви кажа кой наистина контролира.
  Това, което ще ви кажа е, че планетата се управлява със сила. И така
  в крайна сметка въпросът е кой, кой е с най-мощният пистолет? И това
  се свежда до космоса. Който има най-мощното космическо присъствие
  космически оръжия, както и който контролира морските пътища.
  Традиционно контролът над резервната валута идва от контрола над морските
  пътища, но след като се преместихме в космоса, това е,
  сега стана контрол както върху морските пътища, така и върху
  сателитните. И въпросът е кой какво контролира?
  И кой с какви оръжия? Една от причините, които сте видели е
  интересна дискусия в САЩ за последните две години е
  Тръмп беше много словоохотлив относно космическата сила
  и това, което е възможно в космоса, и той направи тези намеци за нашето магическо
  оръжие в космоса и в един момент генералите го гледаха
  много неодобрително, все едно казваха: “Не говори за това”. Така, че отговорът е ние
  не знаем. Ние не знаем. Това, което знаем, че е част
  от състезанието в момента е между Китай и Америка,
  че играчът, който има най-доминираща позиция в пространството
  има силата да контролира цялата планета.
  Така, че китайците имат система, наречена социална кредитна
  система и те много обвързват финансовите си транзакции
  и различни възможности да пътувате и да правите други неща
  към вашето поведение. И знаете, че сме виждали различни телевизионни
  предавания да говорят за тези видове системи, но
  говориш за свят където и виждаме в Китай където,
  хм повечето хора са под наблюдение на 24/7
  и тогава техните финансови стимули и техните финансови правомощия са свързани с това колко
  добре се държат. И аз бих го описала по същество, като,
  като робска система, защото няма лична свобода.
  Така, че до известна степен това, което технокрацията ще направи, е да ни движи
  към подобен тип система като китайската система за социални кредити,
  – Където, ако се държиш лошо можеш да бъдеш наказан?
  – Точно така. На теория трябва да получите
  определен вид работа, за да спечелите определен вид пари,
  в сегашната система. В новата система трябва
  да работите за определен вид компания и постигнете определен вид известност,
  да имате право да се движите на повече от 10 мили от вашия
  дом или да ви бъде позволено да летите, така, че ще има вишестояща
  заповед, която се отнася до вашите свободи да пътувате,
  или да стоите, хм или колко достъп да имате до ресурси?
  Колко пари можете да спечелите? Но не забравяйте, че влизате в
  система, където вярват, че ако могат да автоматизират
  всичко с роботизиран софтуер и AI, за вас ще бъде много по-трудно
  да участвате в разпределението на ползите и богатствата на
  системата, защото централната група може да извлече толкова много.
  С други думи те имат еднопосочно
  огледало. Те могат да видят всичко, което правите, а вие дори не можете да видите кои са те.
  – Да. Добре. – Какво е много важно да се разбере
  за това, което се случва е, че повечето хора са били,
  ако говорим за трансхуманистична система или
  знаете накратко робска система, която повечето от нас я подкрепят и
  финансират и изграждат, така, че когато погледна всички големи фармацевтични мениджъри,
  защо те изграждат система, в която
  собствените им деца или внуци ще бъдат роби?
  Защо централните банки го правят? Защо те мислят,
  знаете, че в Америка има теория от много години сред
  хората с парични възможности, че ако аз направя достатъчно пари
  мога да се отдалеча, мога да се измъкна от това, мога
  да ям органична храна, да не ям ГМО и моите внуци
  знаете, че няма да се налага да приемат ваксини.
  Но, ако погледнете кой прилага всички тези различни
  дейности, ние знаем, че изграждаме собствената си система за робство и
  това означава, че имаме силата да спрем. С други думи
  ние не трябва да финансираме компаниите, които правят това, ние не трябва да
  работим за компаниите, които правят това
  и всъщност дори не трябва да плащаме данъците си, защото правителството
  нарушава всички закони, свързани с финансовото управление. Имаме способността
  да ги държим отговорни. Така, че ние изграждаме затвора си и ние сме
  финансирането на затвора си и това ни дава силата да спрем.
  Ето защо е толкова важно да видим накъде върви системата.
  Няма да има изключения. – Така,че какво е решението? – Решение
  номер едно е да направим прозрачно това, което се случва, да
  разберем накъде отива системата и след това спрете да я изграждате. Знаете, ако
  работите за голяма фармацевтична компания вие изграждате това.
  Спрете. Отидете и намерете нещо друго да правите,
  като да изградите местни системи за пресни храни, така че да имате храна.
  Знаете, така, че спрете да я финансирате. Започнете разговори
  накъде отива това и по-важното е къде искаме да отиде?
  Защото ще трябва да възстановим икономиката отдолу нагоре, ако не искаме
  да бъдем силно централизирани. Така, че това се свежда до това: “да дойда и да изчистя”.
  Едно време бях във Вашингтон и пишех чек на моята JP Morgan
  частна банкова сметка и
  междувременно бях ангажирана в 12 различни съдебни дела, водещи съдебни дела с
  хора, които се опитват да проектират жилищния балон. Аз се опитвах
  за да спра жилищния балон да се случи.
  Аз пишех чек на моята лична банкова сметка JP Morgan Chase и
  проумях, “защо банкирам в банката, която
  извършва на тази престъпност, която унищожава общностите”?
  Прави хищнически заеми и си казах, че трябва да се изчистя,
  трябва да спра да плащам там. Знаете, нали, ако утре всички са се събудили
  в Америка и спрели да банкират при JP Morgan Chase
  и кажат, че знаят нещо, че всички са престъпници, ние не искаме да имаме нищо общо с вас и
  излезем и отидем в местен кредитен съюз. Това
  би било революция, би било пълна революция, ако 20
  жените се обърнат към големите ръководители на фармацевтични компании и кажат:
  – Знаеш ли? Ти си отвратителен. Никакъв секс и излязат
  през вратата. Това ще бъде революция. Така, че имаме силата да променим това,
  но всички ще трябва да дойдем чисти, защото почти всички сме
  съучастници в прилагането на това. Не са те, а ние. Решението е,
  всеки от нас да дойде чист. Ви или сте за трансхуманизма и
  робска система или вие сте за човешка система. Но ако
  вие сте за човешка система, тогава ще трябва да намерите начин да печелите пари,
  и да се ангажирате социално в човешката система и да спрете
  изграждането на трансчовешка система. И първото нещо
  трябва да видите е да имате добра (пътна)карта.
  С други думи не можете да навигирате в това, освен ако не виждате
  трансхуманистичната система, която се изгражда и кой я изгражда.
  Но ако се обърнете, ако се върнете към стълбовете…
  Добре, не помагайте на военните да изграждат военна държава. Добре.
  Не помагайте на ИТ момчетата да разберат как да инжектират нано частици
  в тялото ви и ги закачат за облака.
  не помагайте на големите фармации, които познавате, да правят инжекции, които отравят
  американските деца до смърт. Не помагат на големите предприятия да отглеждат ГМО храна,
  която отравя Америка до смърт. Не помагайте на правителствения институт да
  корумпира, знаете някакви разпоредби за здравна криза,
  които са наистина катастрофален капитализъм и правят частните инвеститори и
  милиардерите богати. И т.н., т.н. Но, ако вие, ако
  знаеш, просто ще покажа това тук, ако разбереш какво е валутата и
  го прочетете, ще разберете кой прави това. Имам предвид, че е доста очевидно кой го
  прави това?

  the end

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.