Home » Авторски страници, българи зад граница

Славяно-американска палата отличи българския генерален консул в LA

2019.08.17 Няма коментари

По-долу може да се види факсимиле от отличие на Славянско-Американската търговска палата, връчено по случай на Националния празник на България 3-ти март на българския генерален консул в Лос Анджелис Веселин Вълчев. 

“Както знаете, Калифорния е вече пета икономика в света, отделно Лос Анджелис е деветнайсета. Търговският стокообмен на България с мегаполиса ЛА нараства с всяка изминала година и през 2018-та достигна 60 млн. долара, като за 12-те месеца растежът е 9 млн. долара. Не малка заслуга за това има и генералното консулство. Сигурен съм, че с възстановяването на дейността на търговската служба /СТИВ/, търговията ни с Лос Анджелис и Калифорния ще продължи да нараства.” – пише на стената си във Фейсбук Веселин Вълчев.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.