Home » Авторски страници

Търсят се будни граждани и разследващи журналисти

2019.06.23 Няма коментари
Spread the love

В социалните мрежи се разпространява следното съобщение от Десислава Иванчева и Биляна Петрова, с молба да достигне до повече хора:

Криминалисти и профайлъри ни обърнаха внимание, че на видеото, направено при задържането ни, се вижда, че следователи са подхвърлили парите в колата ни. В предаването Честно казано с Люба Кулезич направихме шокиращи разкрития и показахме ексклузивни, неизлъчвани досега сурови кадри и снимки, които повдигат сериозни въпроси.

Благодарим за подкрепата на Люба Кулезич, която за пореден път доказва, че е един от най-достойните български журналисти.

Обръщаме се с молба към всички криминалисти и експерти да се свържат с нас, за да ни помогнат в разкриването на още детайли от въпросните кадри от БНТ.

Видео доказателствата можете да ги видите ТУК

Редакцията на Еврочикаго смята, че сега е моментът будни граждани,  специалисти и разследващи журналисти да покажат своя професионализъм в търсенето на истината.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.