Home » Авторски страници

Благотворителна кампания “Да спасим Цецо!”

2019.06.23 Няма коментари
Spread the love

Цветан Валериев Митов или, както го наричат приятелите му, Цецо, е млад човек с тежка форма на левкемия, който се нуждае от спешна трансплантация на стволови клетки. Затова негови приятели са инициирали благотворителна кампания за събиране на сумата, необходима за трансплантацията. Ето какво гласи текстът на тази кампания:

“Здравейте, казвам се Ервин и се обръщам към вас с огромна молба да подкрепите моя приятел, който има спешна нужда от скъпоструващо лечение!

Цветан или, както всички го наричаме Цецо, е прекрасен млад човек и истински приятел, който само преди дни беше диагностициран със злокачествен РАК на кръвта!

Всичко започва през март, когато се появяват необичайна умора и затруднения при извършване на ежедневните занимания. За Цецо нормалната разходка и дори връзването на обувките се превръщат в истинско предизвикателство. На 15 юни му беше поставена страшната диагноза: ОСТРА В-ЛИМФОБЛАСТНА ЛЕВКЕМИЯ.

В момента, Цецо е настанен в онкологичната болница в София, където се опитват да стабилизират състоянието му.

Веднага след като състоянието му го позволи Цецо трябва да замине за Германия, където ще му бъде извършена животоспасяваща трансплантация на стволови клетки.

Всеки ден на забавяне може да бъде фатален за нашия приятел! Той няма време за губене, заради това ви моля да отворите сърцето си и да помогнете на Цецо, защото ние /неговите приятели/ и вие /непознатите с огромни сърца/ сме единствената надежда на Цецо!

Цецо иска да живее, но животът му бе оценен на непосилна за неговото семейство сума!

Моля, помогнете!

Ервин Аленов Арунов от името на Цветан Валериев Митов”

 

Линк към кампанията в платформата Helpkarma.com – ТУК.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.