Home » Авторски страници, българи зад граница

Възпоменателен митинг в Босилеград „98 години от Ньойския договор“

2017.11.22 Няма коментари
Spread the love

Демократичният съюз на българите организира на 27 ноември 2017 г., понеделник, от 12.00 ч. местно време, пред паметника на Васил Левски в Босилеград, възпоменателен протестен митинг „98 години от Ньойския договор“ –  информира предсезателят на ДСБ Драголюб Иванчов. 27 ноември 1919 г., както е известно, е една от най-трагичните дати в българската история.

Организаторите канят всички, които имат желание и възможност, да се солидаризират и заедно да отправят “поредното послание към правителствата на Р. България, Р. Сърбия и Европейския парламент, за тежката национална и социално-икономическа драма, която и днес, в началото на 21 век, обрече българите в Западните покрайнини на бавна и мъчителна национална, икономическа и демографска агония”.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.