Home » Авторски страници, българи зад граница

Поетесата-бард Светла Георгиева изнесе концерти в Сиатъл и Портланд

2017.09.26 Няма коментари
Spread the love

Както вече писахме (вж. тук и тук), поетесата-бард, художник и музикант Светла Георгиева е на турне в САЩ, което се провежда под надслова “АМЕРИКАНСКИ РЕЦИТАЛИ”. На 22 септември тя пристигна на King Street Station в Сиатъл.

Снимка: Даниела Найберг

А на следващия ден, 23 септември, беше нейният концерт в The Seattle Athenaeum в Сиатъл.

Снимка: Иван Ташев

След това Светла Георгиева замина за Портланд. Там на 24 септември тя изнесе концерт в Българо-Македонско дружество „Подкрепа“ в Портланд, Орегън.

Снимки: Ваня Карачобанова

Светла Георгиева с част от гостите на събитието в Портланд.

Днес Светла Георгиева ще има концерт в БПЦ “Св. Св. Кирил и Методий” в Мартинец, а на 29 септември в Ървайн, Калифорния. На 30 септември тя ще бъде в Сан Диего, а на 5 октомври – в Ню Йорк.

На 7 октомври и 8 октомври Светла ще бъде при нас, в Чикаго. Очакваме я с нетърпение.

На 7 октомври преди обед поетесата-бард ще има творческа среща с ученици, учители и родители от БУ “Джон Атанасов”, която е от 11.30 до 13.00 ч. А от 15.00 до 16.30 ч. ще изнесе рецитал в Des Plaines Public Library  meeting room C . Входът е свободен.

На 8 октомври от 12.30 часа в БПЦ „Св. Иван Рилски“ ще има творческа среща с учениците и родителите от училището към храма и рецитал. Входът също е свободен.

Организатор на срещите и рециталите на Светла Георгиева в Чикаго е нашето издание. За контакт: Петранка Стаматова ([email protected] , 847 -293-7325).

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.