Home » Авторски страници, българи зад граница

Концерт на Виктор Макаров в Чикаго

2017.07.12 Няма коментари
Spread the love
Виктор Макаров. Снимка: Радио Бинар

Виктор Макаров. Снимка: Радио Бинар

Има такива хора – пишат поезия и я превръщат в песен, даже могат доста добре сами да я изпълняват пред публика 🙂 Наричат ги бардове (или поети с китара). Един от тях, софиянецът Виктор Макаров, на 20 юли т.г. ще гостува в Чикаго, в салона към храма „Св. Иван Рилски“. Той ще представи албума си „Шарена черга“, като от страна на българската диаспора негов съучастник ще е Антон Пашов. Може би има нещо символично в това, че преди години точно Виктор Макаров превежда за Музикалния театър в София мюзикъла “Чикаго”.

22

С две китари, леко, уютно и мелодично, на свещи и с по чаша чай, Виктор и Антон ще ни разкажат всякакви поетични истории, а в музиката ще усетим ненатрапчиви отблясъци от етно, джаз, кънтри, келтски мелодии, блус, а защо не и малко рок или боса-нова… Ще се радваме да споделим преживяването с Вас.

20 юли 2017 г.

Начален час: 7 PM

Адрес: 5944W Cullom Ave. Chicago IL 60 634 “Saint John of Rila” Bulgarian Orthodox Church.

Вход свободен.

Фейсбук страница на събитието – ТУК

 

Bulgarian Songwriters

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.