Home » Авторски страници

Innovator Creative Spaces – проект за верига мини тех-паркове в България

2017.07.12 Няма коментари
Spread the love

Innovator Creative Spaces е обществено значим проект, чиято цел е изграждане на високо-оборудвани, споделени иновационни центрове из цялата страна. Официално публикувахме и нашата Kickstarter кампания, чрез която целим да финансираме част от проекта.

8

Чрез нашия проект може да задоволим нуждите на местната общественост в областите на високите технологии, иновациите и научно-изследователската дейност, като дългосрочната ни цел е реализирането на верига от мини тех-паркове в цялата страна.

f95bcb98c008c905eacf7aeb95b09744_original

По-рано през тази година започнахме изграждането на първия по рода си споделен иновационен център за изобретатели и ентусиасти, който предстои да отвори врати във Варна.

9

Обръщаме се към Вас, нашите сънародници в чужбина, като на потенциални поддръжници на нашата кауза. Надяваме се да я приемете присърце.

Ще се радвам, ако отделите време, за да разгледате кампанията и да станете част от нашите backer-и – имаме страхотни награди, които може да видите в горепосочения линк.

 

Павлина Светославова,

един от създателите на Innovator Creative Spaces 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.