Home » Авторски страници

А кой ще ни спаси от Супер Наглите?

2017.06.08 Няма коментари
Spread the love
Карикатура: Христо Комарницки

Карикатура: Христо Комарницки

“За кой ли път стари муцуни се гласят да ни водят по нов път, сякаш им е за пръв път. Събраха се Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски и Бойко Борисов на форум “Европа отново на път” да решават накъде да тръгне България.
“Знаеш ли ти кои сме?”, би написал Христо Ботев, ако можеше отново да направи разбор на елита в “Царство Баламук”.”

Из “Стари муцуни по нов път”, материал на Светослав Терзиев във в. “Сега”

———————————————————————————————————————————————————-

9

Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева и техните авери ще ни защитават от бандата „Наглите”. Чудесно! А кой ще ни защити от бандата на „ултра-хипер-мега-супер Наглите”, в която Б.Б, Цв.Цв. и Ц.Ц. и пр. са видни играчи? Наглите могат да отвлекат някой наш близък и да поискат откуп за него. Супер Наглите от ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ, СДС, Обединени тарикати, Деформатори и т.н. отвлякоха цялата държава. Ограбиха труда на нашите родители, нашия труд, живота на децата ни и на все още неродените техни деца. Поколения български граждани бяха погубени от престъпниците, прикрити като партийни функционери. И какво? Кой ще ни донесе възмездие? Кой ще ни защити от бандата на Борисов, Доган, Станишев, Гоце, Костов, Далавери, Болен, Цацаров и компания? Наглите режат уши и пръсти, за да им се плати. Супер Наглите извършват Геноцид над българския народ, докато пресипват държавата в частните си сметки.

Според данни на Евростат, над 2,5 млн. българи не могат да си плащат ежемесечните сметки и не могат редовно да се хранят! Над 2,5 млн. български граждани гаснат като забравени свещи в Родината си. Унизени и смазани от безскрупулната банда на Супер Наглите властимеющи слуги на Народа. Докато ни облъчват чрез слугинажните си медии, ДОПГ (държавна организирана престъпна група) продължава да източва данъците ни в бездънните си гърла. Концесии, приватизации, обществени поръчки, многомилиардни външни заеми, които те крадат, а ние и нашите деца ще връщаме. Нямало било пари за лекарства, за болни, за деца, за пенсионери, за нови работни места… за нищо няма пари. Ами как да има? С какви пари синът на Гоце Първанов стана собственик на 5-звезден хотел? С какви пари са вдигнати хотелите, голф-игрищата и палатите на приятеля на Бойко Борисов – Валентин Златев? С какви пари жената до Бойко Борисов – Цветелина Бориславова стана банкерка и собственичка на ”Пампорово”? Ами 14-те хотела на бившия финансов министър Милен Велчев и брат му Георги, парите за тях откъде дойдоха? Другарката Масларова, как от социален министър се превърна в социална милионерка? И още, и още, и още… Списъкът на чудодейно забогателите паразити е дълъг. Все слуги на Народа, наблъскали търбусите си с Народната парá. Дори „дребните” шест апартамента на Цветан Цветанов. Защо ексшефът на НАП Краси Стефанов отказа да оповести имената на 4-те фирми, които са изплащали хонорари на бившия вътрешен министър? Какво пък чак е толкова тайно? Ами ако се окаже, че тези фирми са печелили обществени поръчки?

В изключителен супер нагъл стил допегейците обикалят подведомствените си телевизии и ни облъчват с приказки за правосъдие, законност и възмездие!?! Те, най-големите престъпници в историята на България, тези, които откраднаха България. Бандитите, които направиха България най-бедната, най-корумпираната и най-нещастната държава в Европа, нагло ни лъжат, че са загрижени за нас!?!

Въпросът не е: Кой ще ни спаси от ДОПГ? Ясно е, че никой няма да ни поднесе на тепсия справедливост и възмездие. Ние сами трябва да извоюваме свободата си. Ние можем и трябва да поемем отговорност за живота си. Въпросът е – как да отвоюваме държавата от ДОПГ?

 

Ивайло Зартов,

2 юни 2017 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.