Home » Авторски страници, българи зад граница

Среща на Поли Генова и “ЛаТиДа” с децата от БУ “Иван Станчов” в Лондон

2016.12.12 Няма коментари
Spread the love

p1010409

На 6 декември 2016 г. в Българското училище към Посолството в Лондон пристигнаха Поли Генова и Бети, Деси, Яна от група “ЛаТиДа”.

p1010413

Повод за това гостуване бе участието на чудесните изпълнители в Благотворителния коледен бал в Посолството на България в Лондон, по случай 25-тата годишнина на организацията „Приятели на България”, и тържеството в чест на посланик Иван Станчов, по случай именуването на нашето училище към Посолството на негово име.

p1010411

Младите поп изпълнители посетиха часовете на 3-ти и 4-ти клас в училището и доставиха радост на децата. Имаха възможност да видят новия портрет на г-н Иван Станчов, който ще краси завинаги класната ни стая.

p1010406

Сред коледната украса са и картичките, които нашите деца нарисуваха, за да съберат средства от продажбата им и да ги дарят на дома за деца със специални нужди „Карин дом” във Варна, основан от г-н Станчов във фамилната им къща край брега на морето.

dscn2187

Снежина Мечева,

директор на БУ „Иван Станчов”към Посолството в Лондон
говорител на АБУЧ

Още снимки от събитието:

p1010408

p1010405

p1010407

dscn2188

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.