Home » Авторски страници, българи зад граница

Отива си дипломат, който бе част от българската общност в Чикаго

2016.06.29 Няма коментари
Spread the love

Генералният консул на Р. България в Чикаго г-н Симеон Стоилов ще бъде с нас още малко време. Скоро неговият мандат изтича и той ще се върне в родината.

Симеон Стоилов на Втория форум на българските училища от Западното полукълбо

Симеон Стоилов на Втория форум на българските училища от Западното полукълбо

Със своята отдаденост на работата, всеотдайност и непрекъснато активно участие в живота на българската общност в Чикаго, в многобройните събития и инициативи на нашата общност, г-н Симеон Стоилов ще липса на всички ни. Затова нека му пожелаем много здраве, лично и семейно щастие, и нови успехи в по-нататъшната му дипломатическа кариера.

Нека си пожелаем и българското Външно министерство да изпрати в Чикаго достоен български дипломат за генерален консул, който да продължи добрите практики, връзки и непосредствена атмосфера на контакти с българите в Чикаго и във всички американски щати, за които отговоря Генералното консулство на Р. България в Чикаго.

Благодарим Ви, г-н Стоилов, за това, че показахте, че българските дипломатически служители зад граница могат да бъдат част от българската общност, сред която са изпратени, ако наистина пожелаят това с разума и сърцето си.

 

Еврочикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.