Home » Избрано

Колев – Босия: Живеем в огледален свят…

2014.12.31 Няма коментари
Spread the love

БЕЗУМИЕТО НА ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ НИ ОРГАНИ

 

Николай Колев – Босия,  Вosia.blog.bg

Ние живеем в огледален свят. Това се вижда с просто око. Курвите станаха ВИП персони, дегенератите се рекламират чрез разни бигбрадъри и бигшвестерки. Абсурдът стана норма, а престъплението – мечта.

На 27 т.м. се видях с Дончо Дудев – момчето, което хвърли яйца и произнесе думи на истината за българската власт. Той ми даде постановлението, което е получил за привличане под отговорност за хулиганство. Прочетете текста на постановлението и ще видите безумието, наречено разследване и прокуратура.

20141227

Разследващата полицайка Мариана Стоянова от Пето РПУ е стигнала до шедьоврите от комунистическото време, свързани със следствие, прокуратура и съд. В безумието си тя нарича “общество” една държавна институция, която от една страна е нелегитимна, а от друга е пряк обществен вредител. Става дума за ДКЕВР.

Тази т. нар. „независима институция” е незаконна, понеже в Конституцията е написано, че Република България е демократична правова държава и се развива като ПАЗАРНА ИКОНОМИКА! Какво пазарно има в един държавен орган, който премахва свободния пазар и определя цени на енергията и водата? Вместо енергийна борса, шибаняците от властта са създали едно комунистическо недоносче, което убива пазара и прокарва чужди и олигархични интереси. На практика се получава така, че институцията, която тормози, рекетира и малтретира българското общество, според полицай Стоянова и прокурор Веселина Няголова, са иззели функциите на обществото. Нима тези две мисирки не разбират това? Нима не си спомнят, че през 2013 г. именно ДКЕВР с бездействието си позволи на енергийните преносители и продавачи да ограбват българските граждани, които не издържаха и излязоха на протест на улицата? Нека двете ми кажат кой е обществото-незаконната и престъпна ДКЕВР, или хилядите български граждани на улицата.

Защитавайки по този безумен начин мафията, наречена ДКЕВР и кукловодите зад нея и двете „правоохранителки” обслужват мафията и кукловодите. Само това е достатъчно, за да бъдат дадени на съд за прикриване на престъпления и съучастие в престъпления.

Вместо да разследват конституционното недоразумение, наречено ДКЕВР и нейните престъпления, те правят точно обратното. Защитават престъпниците и обвиняват законно протестиращия Дончо Дудев.

Рекомунизацията е факт!

На 27 януари е делото в СРС. Аз не само ще отида на съдебното заседание, но и ще поканя дипломати от страните на ЕС да присъстват на този фарс. Приканвам всички, които имат здрав разум и отговорност за бъдещето на Родината, да дойдат и да протестират против идиотските действия на българските „правоохранители” и техните кукловоди.

Мила Родино! От земен рай те превърнаха в жабешки гьол!

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.