Home » Избрано

Поздравление от и.д. председателя на ДАБЧ към българите в чужбина

2014.12.23 Няма коментари
Spread the love

Поздравление на Димитър Владимиров, и.д. председател на ДАБЧ, по случай Рождество Христово и Нова година

Untitled2

Скъпи сънародници,

Всяка година, изкарана в чужбина, вероятно е изпълнена и с предизвикателства, и със силни преживявания. Тя е и ежедневна битка за доказване на качества и умения. Каляват се характерите.

По-директно човек изразява мисли и настроения. По-непосредствен и по-прям е в изказа, по-настойчиво търси и избира приятелите си. По друг и различен начин всеки сънародник извън България изпитва потребност от родното слово и българския фолклор.

Благодарим ви, че сте заедно по празници и заради българската духовност, за това, че милеете за България, като създавате сдружения и развивате взаимодействия помежду си.

Голяма е нашата признателност за инициативите и сътрудничеството, защото са отнесени към Родината, към съхраняването на българската културна идентичност, към нуждата от българска култура и духовност в дните ни, защото топлотата и сърдечността в семействата никой не може да замени или пренебрегне.

От името на Държавната агенция за българите в чужбина и лично от свое име най-искрено ви желая здраве и щастие, успехи в професионален план и завоевания в дейности и проекти, свързани с българските общности в чужбина.

Весела Коледа и щастлива 2015 година!

Димитър Владимиров
и.д. председател

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.