Home » Авторски страници

Коледен поздравителен адрес от АБУЧ

2014.12.23 Няма коментари
Spread the love

Untitled

.

КОЛЕДЕН ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ АСОЦИАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА В ЧУЖБИНА

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

В навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2015 г. извършваме равносметка за изминалата година и отправяме надежда към настъпващата. В тези дни отново се замисляме върху думи като благодарност, доброта, състрадателност, признателност. В дните около Коледа си спомняме за родното място, за топлината на нашите близки и мили хора. Вярвам, че всеки един от нас има повод за лично удовлетворение от постигнатото през изминалата година и ще посрещне идващата с копнеж за повече радост и благословени мечти.

От името на Управителния съвет и от свое име желая на всички Вас здраве, благополучие и успехи! Нека да си пожелаем също светлина в душите и вяра! Вяра, за да продължим напред. Вяра в самите нас, вяра в силата на задружието.

Весела Коледа! Щастлива, мирна и щедра Нова година!

.

С уважение,

д-р Боян Кулов

председател на Асоциацията
на българските училища в чужбина

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.