Home » Избрано

Кажи ДА на кръвосмешението, за да станем нормални

2014.10.09 Няма коментари
Spread the love

Калин Руменов, в. “Новинар”

.

20141001_0005Добри европейски дни за либералната чума. Кръвосмешението между брат и сестра получи статут на „фундаментално право” от германски експерти по етика, а в Швеция политкоректната цензура разжалва бащата на Пипи Дългото чорапче от „крал на негрите” само до „крал”.

Същата Швеция, в която нещата са далеч по-либерални по въпроса за еднополови бракове и едва ли биха отнели на някого титлата „крал на гейовете и лесбийките”.

Ние пък отиваме на поредните избори в поредния опит да станем като „нормалните държави” – ако може да попием до последна капка цялата им нормалност и най-накрая да заживеем честито като тях. И въобще да не ни прави впечатление, че нямаме собствена дефиниция за нормалност – нормалността е всичко онова, което идва от „нормалните държави”.

„Нормалните” могат да разрушават старите табута и да създават нови. А онези, които искат да приличат на тях, трябва да маршируват в крак с модата и да не мрънкат много – ама старите табута ни харесваха повече от новите. Ама някак по-ясен ни беше светът, когато негрите си бяха „негри”, а братята не спяха със сестрите си, бащите не възпитаваха дъщерите си с гол в ръката.

Какво му беше лошото на този свят и не ни ли вършеше добра работа, че се налага не просто леко да го ремонтираме. Налага се изцяло да го сменим с друг, в който търсенето на сексуална идентичност е висша човешка цел, намирането й е повод за вдигане на шум до небесата, еднополовите бракове са прогрес за обществото, а третият пол е млечен шоколад с цели лешници.

Няма причина да ви липсва старият свят с всичките му глупави ограничения, след като можете да правите толкова много и толкова разнообразен секс. Може да чукате всичко живо, може да разнообразявате с неодушевени предмети, може да бъдете себе си. Имате историческия късмет да живеете в славни времена, в които от сутрин до вечер и от понеделник до неделя здраво се работи, за да сваляте гащи на все повече места – на семейни тържества, в детската стая, в детската градина.

Благодарете на Бога за сексуалния благодат и не приемайте на сериозно, ако тесногръдите псевдопуритани ви плашат с Него. Защото това няма нищо общо с разврата – това са човешки права, написани на камък и донесени от Синайската планина чрез специален куриер.

Чукай и се наслаждавай на секса, няма нищо срамно. Срамът ще остане за другите – за онези задръстени нещастници от Викторианската епоха, които не те разбират и потъпкват фундаменталното ти право да бъдеш различен. Отиди още сега и оплоди сестра си, направете си няколко деца с малформации и ги отглеждайте с любов.

А после ще се съберат експертите от Ордена на либерната чума и ще отсъдят в твоя полза – семейното семе е семейна ценност и трябва да се пази като семейното злато. Какво по-нормално от това, кога ще станем и ние нормална държава – в която може да се преспива с роднини по права линия и пак да се повтаря, ако двете страни са останали доволни. Щом това е нормално в „нормалните държави”, значи е нормално до абсолют.

Бъдете сигурни, че съвсем скоро и нашите чумави либерали ще се опитат да пробутат тази абсолютна теза – както настояват за мъжките сватби, както рекламират легализирането на трети пол. Ще излязат с номера „европейските предизвикателства пред България”, а ние много държим да не оставим просто впечатление у европейците. И за да не се изложим пред чужденците – колко му е да се отъркаляме в сламата с първата братовчедка като за начало.

После ще опитаме със сестрите, а накрая ще вдигнем гей сватба за чудо и приказ с по-малкия ни брат. Което ще бъде не просто банално кръвосмешение, а световен хомосексуален авангард на семейни начала във всеки един смисъл на думата. И само някой да посмее да не разбере правилно първокласната провокация срещу закостенелите табута – прогресивното обществено мнение ще го изхвърли чак в каменната ера. Там вече бяха преселени принудително всички бавноразвиващи се форми на живот, неспособни да идентифицират половата идентичност на Кончита Вурст.

Чукай под път, над път, около всеки пъп и кажи три пъти ДА на всички форми на сексуален прогрес. Кажи ДА дори на цял негърски квартал, само не казвай „негърски” – прекалено е шокиращо и никак не е подходящо за възпитанието на децата. Тe трябва да растат, освободени от каквито и да е стереотипи и табута. И когато станат пълнолетни, сами и необременени от родителски предразсъдъци да изберат своя пол – така ги правят нещата в „нормалните държави”.

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.