Home » Избрано, политика

Андрей Ковачев призова социалдемократите в Европа да помогнат за свалянето на Станишев

2013.11.21 Няма коментари

В емоционална реч пред Европейския парламент евродепутатът от ПП ГЕРБ Андрей Ковачев призова социалдемократите от цяла Европа, да помогнат за свалянето на Сергей Станишев от власт

andrey-kovatchev

Евродепутатът Андрей Ковачев

Скандалното правителство, създадено с мандата на БСП, води антиевропейска политика и потъпква демократичните ценности, посочи с примери Ковачев – който заема в Европейския парламент важни постове и се ползва с уважение.

Вече шест месеца усилията на Станишев да се държи на власт, задълбочават кризата в България, посочи българският евродепутат. Лидерът на БСП, който европейските леви избраха за председател на ПЕС, създаде една парадоксална коалиция между социалисти, националисти и чисто етническа партия, с откровената подкрепа на олигархията.

Орешарски и Станишев действат в услуга на геополитическите цели на Москва и грубо потъпква демократичните ценности, още с първите стъпки във властта, заяви Андрей Ковачев и призова европейските социалдемократи да заемат отговорна и правилна позиция с думите:

kovatchev-rech

 

Източник:  Razkritia.com

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.