2024-03-28

1 thought on “ДАНС: Има опасност от тероризъм, джихадисти и конфликти с бежанци

  1. Ами #Шенген, защо никоя от властите не споменава за готовността на РБ за влизане в #Шенген?

    Нали поне технически РБ беше покрила всички изисквания за влизане в пространството на #Шенген? Къде отидоха средствата, изразходвани за покриване на критериите, позволяващи включването на РБ в пространството на #Шенген?!

    Или всичко, свързано с #Шенген, е било вятър и мъгла, димна завеса за пред лековерния български и „европейски“ електорат? Очевадно е така, след като през югоизточната граница на РБ „сирийски бежанци“ от Африка и Източна Азия могат да бъдат преведени в съпровод на духова музика…

    Тайни договори или „джентълменски споразумения“ мотивират туткането на т.нар. „Съвет за национална сигурност“ при Президента да вземе незабавни, крути и кардинални мерки за превръщането на РБ наистина в #Шенгенска граница на Европа?

    И в тази връзка: каква задкулисна роля играят Европа и ООН, след като супербогати държави няма да приемат повече от 500 (Петстотин) бежанци, а на нас ни натрисат десетки, че и стотици хиляди, „бежанци„?

    Не съм привърженик, нито пък фен на т.нар. „конспиративни теории„, но „сирийският казус“ направо плаче за учебникарски пример на заговор за окончателно убийство на един народ и една страна (тя отдавна не е държава) – но не сирийския и не Сирия, а българския народ и България!

    QUI PRODEST?

    QUO VADIS?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *