2024-04-16

5 thoughts on “Кой е виновен, че сме толкова бедни?

  1. Г-жо Маркова-Фратева, моля когато обвинявате някого, когато видите сламката в чуждите очи, първо си извадете гредата от своите:

    Sonya Markova
    [email protected]
    77.70.54.175
    Позорно е да пишете такива неща. Защо не застане с името си авторът?

    Mariana Frateva
    [email protected]
    77.70.54.175
    Що за неадекватност питам главния редактор на това издание.

    Както се вижда – две различни имена и имейли, но компютърът и почеркът е един и същ.
    Заради това, госпожо, си прочетете сама какво сте написала в първия коментар – отнася се за вас, нали?

  2. Ей, колко омраза срещу Кунева!!! Та тя ли е най-виновният човек на тая България? Що за неадекватност питам главния редактор на това издание. Недостойно е да разпросранявате клевети и конспиративни теории от съмнителни източници. Жалко за този сайт! Зариличахте на сайт на прословутия Пеевски – признание, което не говори в полза на претенцията ви за журналистика. Оставям настрана въпроса дали сте дали възможност на М. Кунева да отговори на тези клевети. Като гледам стила ви, едва ли. А и тогава, за когато пишете, защо помня аз, кото още живеех в България и работех като адвокат, че цяло Народно събрание гласува, с единодушие, това решение за блоковете на тая централа. Да не би да казвате, че политикът и юристът Меглена Кунева е можела да не изпълни решение на парламента, многоуважаеми читатели и писачи на това? Непрофесионално и неграмотно написан материал. Пък и къде ще сте вие, ако гръмне тази централа, както гръмна Фукушима, за която всички казваха, че е по японски надеждна?! И като се вторачвате така с 10 години назад, какво печелите? За кое от предстоящото напред неща се подготвяме като българи, гледайки към отдавна приключени неща?

  3. Позорно е да пишете такива неща. Защо не застане с името си авторът? И как така Кунева като договори 13 млрд лева за България, които 4 правителства още не могат да изхарчат!!, беше удобна и имаше висок рейтинг – стотици напуснахме България само с лични карти, защото тази жена си свърши работата, а сега пишете безсрамни неща срещу един от малкото свестни български политици. Какво е това усърдие да очерняте името на тази жена! Пет държави са я наградили с най-високите си отличия, вие, българи уж, я хулите повече от Делян Пеевски и него са го избрали за депутат. Заслужават си го! И Бойко, който нарече хората „материал“, и него си заслужават. Зедно с компанията му – Местан, Доган, Станишев, Пеевски, Бойко, Цветанов, Фидосова, Цачева, Волен Сидеров! Всики тези народни представители са напълно достойни за тези, които ги избират! Като политици те свършиха толкова забележително работата си, че повече от 100 дни протести има в държавата, в която сте се родили. Тя обаче си свърши нейната работа като преговарящ и комисар и протестиращи тогава нямаше. Това мисля. Силно ме разочаровахте с този материал.

  4. Това се писа още когато течеше процеса. Народа жужеше по въпроса. Внасяха се подписки, но „отварянето към Запада“ за ВСИЧКИ без изключение от управляващите беше толкова важно, че просто никой не се съобрази с желанието на народа. За всички политици от които зависеше нещо, тези писания не съществуваха. Сега ми е интересно дали все пак малките реактори не могат да се „реанимират“.

  5. Потресаващи са фактите в статията!!! Жалко, че няма автор, когото лично да поздравя! Имам обаче един въпрос – защо така късно излиза подобна статия? Така ли бяха „засекретени“ тези факти, когато се разиграваше така драматичното влизане на БГ в ЕС? Или отново сме свидетели на „разчистване на сметки“ преди предстоящи избори?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *