2024-03-29

1 thought on “Конституционно Гъди-гъди

  1. Ивайло, това, което се управлява „според най-смешната книжка„, е толкова „държава„, колкото е „конституция“ въпросната книжка.

    Ако бяхте имали възможност да прочетете монографията на проф.Янко Н. Янков-Вельовски ЛЕГИТИМНИТЕ ОСНОВИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ (издадена през 2007 г.), щяхте да констатирате, че т.нар. „Конституция на РБ“ от 1991 г. не е нищо повече от проект на текст за основен закон на държава.

    Тази книжка е толкова „Конституция„, колкото „БСП“ е политическа партия. И както е известно, първото („Конституцията„) е плод на второто („БСП„). Да, фактически и двете явления са фактически налице, но отсъствуват в правната реалност. От юридическа гледна точка и двете са нелегитимни, което автоматично ги прави нищожни, т.е. всички последствия от тях са извън закона, незаконни, противозаконни, противоправни – с една дума – незадължителни.

    Разбира се, бандитите не само си дават вид, че „книжката“ им е легитимна, че легитимни са и сътворените върху разпоредбите й норми и осъществени действия или бездействия, но и че те самите са легитимни на нейно основание. Нещо като „Върви лъжец от село на село, та лъже; върви след него друг лъжец, та маже„.

    Наскоро препрочитах древните Закони на Хамурапи (писани преди повече от 3500 години). Според т.5 „Ако съдия по собствена воля напише и произнесе грешна присъда, той заплаща дванайсеткратно(!) постановената от него глоба, публично се отстранява от съдийската банка и никога не се допуска да съдийствува„.

    Представяш ли си дванайсеткратно подобрение на ситуацията в България?

    Е, точно толкова е голям и ТОТАЛНИЯТ ГЕНОЦИДЕН ГРАБЕЖ, осъществен през последните години, извършен от бандитите, претендиращи правото да ни управляват върху основата на разпоредбите на въпросната книжка…

    ТЕ все още разчитат на зомбираното население, което да им даде „легитимното“ право да го унижават, доограбват и доунищожават чрез вота му на поредните ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР.

    И така ще бъде, докато населението си спомни, че някога е било достоен БЪЛГАРСКИ НАРОД, мерил ръст с най-благополучните европейски народи (1934-1939 г.).

    Дотогава…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *