Home » Избрано, политика

М. Манолова: Изборният кодекс ще бъде готов до края на седмицата

2013.08.26 Няма коментари
Spread the love

До края на тази седмица в най-грубия си вариант Изборният кодекс ще бъде готов. Това съобщи на пресконференция днес зам. председателят на парламента и депутат от БСП Мая Манолова.

.

Мая Манолова

Мая Манолова в парламента. 

Монолова посочи, че проектът включвал всички възможни решения по всяка една важна тема на изборното законодателство.

„Освен работно-експертната група, която работи заедно с мен, се включиха и доста представители на институции, които участват в правенето на избори„, каза Манолова.

Тя допълни, че се надява още в началото на есенната сесия да започне обсъждането и гласуването на текстовете в самата комисия по изработване на Изборния кодекс.

„Своевременно, в края на тримесечния срок, който ни даде парламентът, се надявам да сме готови с кодекс, който да бъде внесен в парламента“, каза още Манолова.

Зам. председателят на парламента каза още, че групата на „Коалиция за България“ успяла „да отметне“ много работа по време на парламентарната ваканция, във връзка с подготвени законопроекти, които ще бъдат внесени през есенната сесия на парламента.

Източник:  Vesti.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.