Home » Избрано

За първи път в България Фестивал „Необвързаните”

2013.05.15 Няма коментари
Spread the love

Фестивалът „Необвързаните” ще събере хората от България и света, тези, които са жадни за забавления, нови емоции и вълнуващи срещи.

Фестивалът ще се проведе в дните от 07 юни (петък) до 16 юни (неделя) 2013 г. във град Велинград. „Грандфест” съвместно със създателя и продуцент на ансамбъл „Българе”, организират това първото издание, като събитие с международен характер. Мястото не е случайно – градът отдавна е наложен като СПА-столицата на Балканите и разполага с най-добрата база от хотели, СПА-центрове и уникална природа. За комфорта на участниците в събитието ще бъдат осигурени 3, 4 и 5-звездни хотели, предлагащи различни пакети и отстъпки.

За девет дни всички неангажирани мъже и жени ще могат заедно да изживеят незабравимо пътуване от запознанства със себеподобни по интереси и търсения, до участието им в създаването на лични истории с непридвидено добър край.

Програмата на Фестивала „Необвързаните” включва дни изпълнени с изненади – състезания, ролеви игри за сближаване на противоположните полове, тематични вечери, концерти с участието на популярни български звезди, известни личности от изкуството и шоубизнеса, разнородни събития. Всичко това с една цел да предизвика експлозия от чувства и емоции, които ще събират необвързаните и търсещи ново предизвикателство.

Единствените условия за участие във Фестивала е желаещите да са пълнолетни и необвързани, да са регистрирани предварително на обявените затова места.

На адрес www.singlefestvelingrad.com – всеки ще може освен да получи повече информация и да се регистрира. До момента има над 130 участници и над 2000 посетители. Първият проявил интерес и записал се е бизнесмен от южната ни съседка Гърция, който си търси половинка именно от България!

Ако откриете своята половинка и сте нетърпеливи, ще имате възможност да кажете заветното „Да” още във Велинград. Общината гарантира служител, който да скрепи в официален брак двойките.

Тони Димитрова е гост и ще пее на фестивала. В продължение на почти 10 дни всеки ден ще има различни събития – ще ги откриете в програмата. Регистрация и резервации на телефон: +359 882 260 119

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.