Home » Избрано

Ангъс Джоунс: Телевизията единствено пълни главите на хората с мръсотии

2012.11.28 Няма коментари
Spread the love

Джейк от „Двама мъже и половина“ се обърна към религията

 

Намерилият популярност още като дете Ангъс Т. Джоунс, известен с ролята си на Джейк от сериала „Двама мъже и половина„, заклейми във видеосъобщение сериала като пълнещ главата на хората с разврат, пише „Ройтерс„.

Той дори призовава аудиторията да спре да гледа шоуто, започнало през 2003 г., когато Ангъс е на 10 години. Причината за изненадващите твърдения се корени в отдадеността му към Църквата на адвентистите от седмия ден.

Ако гледате „Двама мъже и половина“, моля спрете да го правите. Ако няма да направя зло на някого, то нека да си отида. Не искам да помагам на плана на врага„, казва вече 19-годишният Ангъс Т. Джоунс, който отбелязва, че телевизията единствено пълни главите на хората с мръсотии. „Не можеш да се страхуваш от Бога и да участваш в такова шоу.

Засега телевизия CBS и продуцентите на шоуто не са коментирали ситуацията. Те изгубиха голямата си звезда Чарли Шийн след конфликти със създателя на продукцията Чък Лори, а през последния сезон в главната роля беше Аштън Къчър. Той ще участва и през предстоящия сезон.

 

Източник: Topnovini.bg

––––––––––––––––––––

* Заглавието е на Еврочикаго.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.