2024-03-28

2 thoughts on “Защо няма да участвам в референдум за АЕЦ „Белене“

  1. Бисере, четенето не ти е силна страна. какъв е смисъла да ти отговарям когато нищо не си разбал?

  2. Ох, боже още един който си въобразява, че е по умен от другите. Такива с твоето мислене ни накараха да се изнесем и избягаме от България. Много е ясно, че на такива като тебе нищо им не трябва, защо да се строй нещо каквото и да било.
    Я по добре се запишете за търгът за скрап, всичко що имаше го унищожехте /цехове,заводи,предприятия, ЖП вагони, лека и тежка промишленост…./ нарязахте машините и съоръженията и все с тези стари номера. Все мислите за доброто на народа
    не ни трябват индустрия защото замърсява околната среда. Щели сме да бъдем „Втора Швейцария“ дрънканици, ама то като има глупаци ……
    Я по добре си кажи политик ли ще ставаш, кокал ли ти се иска, или си от онези кредитните милионери дето инвестираха в ония вятърните генературчета, дето енергията от тях е солена и струва от скъпо по-скъпо.
    Казано на кратко, въобще не ме касае твоето мнение, нека накрая да се разбере че за да има хляб трябва да има производство, без производство няма икономика а за да се произвежда каквото и да е, е необходимо ток. Тук не е само въпроса за АЕЦ, а за създаване на производствени мощности което е основата на нашето съществувание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *