2024-03-29

4 thoughts on “Документална книга „Аз, българинът от Македония“ ще бъде представена в Бургас

  1. Из коментари, постнати в спомената Фейсбук група:

    Asso Giordany: Тъй като не мога
    да поствам в групата за Здравко,
    където оплюването и клеветите
    са се превърнали в наркотик, от
    който все повече се опиват
    някои, те моля да публикуваш
    това лично и персонално към
    Станимир Динев, тъй като съм
    блокиран и ми е забранено да
    му пиша на ЛС.
    Динев, без да бъда
    многословен – официално те
    призовавам да дадеш валидни
    координати в САЩ или в
    България, за призоваване в
    съдебно дело, след като си си
    позволил да публикуваш
    публично мои лични данни,
    което представлява
    престъпления по ЗЗЛД. Ако
    имаш доблест да стоиш зад
    думите и действията си
    изобщо. Готов съм на публичен
    и открит дебат както с теб, така
    и с всички клакьори в
    кампанията срещу сем.
    Здравески, както и по всички
    изписани клевети от теб по
    мой адрес при определени
    равнопоставени и
    регламентирани условия!


    Asso Giordany:
    …Аз съм говорил лично с Драган Попов. Това, което съм написал го знам ЛИЧНО от него. Не си позволявам да си измислям и да фантазирам. Драган е пребит на кея на Вардар. Псуван е на „бугарин“. Драган е с 2 инсулта, а е бит от 3-ма здрави мъже. Типична циганска психика – да нападаш колективно един, и то видимо слаб и безпомощен човек. Имало е заплахи за Здравко Здравески и книгата му. В момента Попов е в Скопие. Когато дойде в България – той самият ще разкаже на лице какво му се е случило. Престанете да се подигравате с хората, които са най-пострадали заради отстояването на българщината, защото утре ще се каете горчиво.

  2. Историята на един обикновен престъпник със 7 присъди в БЮРМ, който намери добър начин да изкарва пари в България без да работи. Затова как Здравески живее почти 2 години на чужд гръб, как си купи БМВ, което успя и да потроши, как успя да се оборудва с чисто нова баничарница в центъра на Бургас, можете да научите повече от хората, които бяха най-близо до него – в група във Фейсбук с име „Да помогнем на Здравко“.

  3. Здравко Здравевски не е на 31 години, на колкото пише в цитираната от вас публикация, че е бил причинилият катастрофа шофьор. Нито името му се цитира в публикацията, линк към която сте оставил.

    Колкото до това, че Сидеров отишъл на премиерата на книгата, ако вие примерно някой ден напишете книга и направите премиера, и там дойде някой се компрометирал се с крайни идеи политик или каквото и да било друга публична фигура, която е започнала вече на някого да не се харесва, вие ли ще носите отговорност за лошия имидж на този политик или за делата му?

    Не правете евтини инсинуации.

  4. „Криминални от всички страни – побългарявайте се!“ – Здравески е поредния криминален „българин“ от Македония – лежал в затвора за измама и ограбване на множество хора в строителна пирамида и откраднал с ортаците си стотици хиляди евро, които днес се опитват да легализират в Бургас, вкл. с купуването на медийна и политическа подкрепа по един несъмнителен замо за лумпен-патриотарите начин! Нужен им е политически и пропаганден чадър! Отворете си очите, бе! Не им позволявайте да ви лъжат и манипулират за да могат под прикритието на родолюбието ви да ви крадат и после да легализират откраднатото! Само преди месец Здравески плачеше, че умира от глад и искаше да му се дават пари по сметка! Днес е вече със собствена Македонска пекарна „Магия“ на семейство Здравески на ул. В. Априлов 18 в Бургас, с чисто ново БМВ-комби (вече катострофирал пиян без книжка http://www.besove.bg/новини/36084/Македонец-с-БМВ-и-без-книжка-помля-коли-и-пешеходец-на-пъпа-на-Бургас ), издава книги, финасира банкети, почивки на море, … За пищните церемонии, банкети и за седмична почивка на Черно море с автобус от Скопие е пристигнала цялата кьор-софра-компания от използвачи македонски „българи“ ПЛЮС всеизвестните корумпирани български офщорни рубладжийски „фюрери“ (Сидеров), царски лизачи (Станимир Илчев), ГЕРБераски „докторски“ „калинки“ (Ковачев), ДС-агенти (Румен Леонидов, Спас Ташев от МВРо-БНД) и прочие … http://www.youtube.com/watch?v=4PKrndCx8-Q Кой плаща десетките хиляди за това???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *