Home » Авторски страници, българи зад граница

Премиера на “Моят грях” на Ирен Кривошиева в Чикаго

2012.03.12 Един коментар
Spread the love

Представянето на автобиографичната книга на Ирен Кривошиева предизвика силен интерес и вълнуваща, емоционална дискусия

На 4 март 2012 г., по съвместна инициатива на СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПИСАТЕЛИ В САЩ И ПО СВЕТА, в. „БЪЛГАРИЯ СЕГА” и ГЕНЕРАЛНО КОНСУЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ЧИКАГО, се състоя премиера на автобиографичната книга на актрисата Ирен Кривошиева – “Моят грях”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не по-малко драматичен от ролите в киното е и животът на Ирен – задъхан, разтърсващ, пълен с динамика, възходи и сривове. За някои хора изповедта й се оказва неудобна, по някакъв начин конфузна и те се опитват да попречат за разпространението и популяризирането на книгата в родината. Но това е нейната истина – неподправена, преживяна, раняваща, изпепеляваща…  и реална.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Премиерата на “Моят грях“ в Чикаго предизвика силен интерес. На срещата с актрисата присъстваха много гости. Поздравления поднесоха Георги Витанов-Богат – Председател на СБП В САЩ И ПО СВЕТА, и Светлозар Момчилов – издател на в. “България Сега“. Бе прочетен Поздравителен адрес от Генералния консул на Република България в Чикаго – Симеон Стоилов. След кратко творческо представяне на Ирен Кривошиева от Калина Томова – Секретар на СБП В САЩ И ПО СВЕТА, срещата протече в емоционална, вълнуваща дискусия. Много и разнородни въпроси предизвика житейската изповед на актрисата в автобиографичната й книга. Отговорите звучаха откровено, толерантно и добронамерено – отговори за историята на написване на книгата “Моят грях“, за греха и изкуплението, за прошката и истината…

 

Специално за Еврочикаго
Калина Томова

One Comment »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.