Home » Избрано

Kандидатът за вицепрезидент Любомир Христов ще се срещне с избиратели в САЩ

2011.09.16 Няма коментари
Spread the love

Гражданският кандидат за вицепрезидент Любомир Христов ще проведе срещи с представители на българската общност в Съединените американски щати

Гражданският кандидат за вицепрезидент Любомир Христов от 15 септември е на посещение в САЩ, където ще проведе срещи с наши сънародници, живеещи зад Океана.
Първата среща на Любомир Христов ще е тази неделя, 18 септември, от 16.00 ч. местно време и ще е с представители на българската диаспора в Сан Диего, Калифорния.
Мястото на срещата е в The Corner – 369 10th Avenue – http://www.thecornersd.com/
Втората среща на Любомир Христов ще е с наши сънародници, които живеят в Ню Йорк – срещата ще е следващата сряда, 21 септември, от 19.00 ч. местно време.
Мястото на срещата е в Solas Lounge – 232 East 9th street (between Stuyvesant Str. and 2nd Ave) – http://www.yelp.com/biz/solas-new-york
По време на срещите гражданският кандидат за вицепрезидент Любомир Христов ще призове българите, живеещи в САЩ, да подадат заявление за гласуване, преди изтичащия на 27 септември 2011 г. срок, както и към активно участие в предстоящите на 23 октомври избори за държавен глава.
По данни на Министерството на външните работи на парламентарните избори през 2009 г. близо 7 000 наши сънародници са упражнили правото си на глас на територията на Съединените американски щати.

Източник: www.meglenakuneva.bg

——————————————

Б.Р. От пресцентъра на М.Кунева и Л.Христов уведомиха редакцията ни, че Г-н Христов е на частно посещение в САЩ. Програмата и срещите са организирани на базата на неговите ангажименти и в никакъв случай не е целенасочено пропуснат гр. Чикаго.

Кандидатите за президент и вицепрезидент - Меглена Кунева и Любомир Христов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.