Home » Избрано

„Граждани срещу ДС”: Държавна сигурност е отново мобилизирана за предстоящите избори

2011.07.18 Един коментар
Spread the love

От гражданите зависи дали ще гласуват отново за агенти

DS_KGB_3Структурите на Държавна сигурност заявиха отново предстоящето си участие в идващите президентски и местни избори.

Четирима от вече издигнатите кандидати за президентския пост са обвързани с ДС. Красимир Каракачанов – като агента на ДС „Иван”, Ивайло Калфин – като твърд защитник на посланиците – агенти, Алексей Петров –като бивш агент на Шесто управление на ДС за борба с „идеологическата диверсия”, Жан Виденов – съдържател на явочна квартира на ДС в Пловдив.

Министър председателят Бойко Борисов „не иска да му се шикалкави”, когато нарежда на мнистрите си да се отпуснат 30 милиона лева наши пари за ремонт на летището в Балчик, което да обслужва голф-компелкса на агента на ДС Красимир Гергов, добър приятел на Борисов.

От нас – избирателите зависи, дали ще гласуваме за пореден път за ДС  (както вече го направихме два пъти за агент „Гоце”) и ще си останем нейни подопечни роби. Или най-сетне ще осъзнаем, че щом търпим президент, областни управители, депутати и кметове от ДС, сами сме си виновни за бедността, безхаберието и моралната нищета, в които сме затънали.

Защото тези хора от ДС мислят за голфигрищата си и частните си самолети. За друго, освен да грабят за себе си, умът им не достига. Те така са свикнали още от онези времена, когато с пистолетите си, телените огради и копоите им ни държаха затворени в „социалистическия” им лагер.

И ако ние не разберем, че на тях изобщо не им пука за нас и продължаваме като слепци да ги тикаме във властта, сме си виновни само ние.

Движение „Граждани срещу ДС” призовава партиите, които уважават себе си и избирателите, да не издигат бивши комунистичски агенти за идващите избори.

Движение „Граждани срещу ДС”One Comment »

  • RoujkaBG said:

    От избирателят нищо не зависи. Калпави поправки в избирателният закон, винаги предизборно, винаги съобразени не с волята и интересите на избирателите, а с интересите на несменяемите кандидатури.Отказ за приемане на електронно гласуване, изискване за уседналост, предварителни заявления за гласуване в посолствата…все пречки, а не улеснения, които със сигурност ще водят до отказ на гласуване, да не говорим пък за неизбираемостта на вече втръснали кандидатури, доказали своята нелоялност към обществото.За мошеничествата и далаверите на местно ниво пък да не отваряме дума- банкети с кебапчета и бира, плащане в кеш на малцинствата, подмяна и фалшиви бюлетини…ехеее…и кое от до тук изброеното зависи от избирателят?!
    Липсата на закон за лустрация и неговото прилагане, поради липса на воля и желание на Парламентарното мнозинство води до огласяване предизборно на досиетата на отделни личности, но не с цел прочистване на държавата от тази пасмина, а само и единствено за \\\"удар под кръста\\\" срещу конкурента…и демонстрация на нищо не правене. И какво като знаем, че този или онзи е агент- доносник на ДС? Калфин е с евродепутатски имунитет, после- не дай Боже, с президентски…Щом е приет в евроструктурите…За какво си говорим, щом липсва закон, който да го отстрани от държавната администрация? От избирателите нищо не зависи.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.