Home » Избрано

НЛО над Би Би Си в Лондон?

2011.06.27 Няма коментари
Spread the love

 

Авторка на клип готова да се подложи на разпит с детектор на лъжата Странен обект, наподобяващ визуално легендаризираната от Холивуд форма на летяща чиния, е бил забелязан над сградата на радио Би Би Си в английската столица Лондон. Необичайното събитие станало миналия петък – 24 юни, посред бял ден.

Благодарение на напредналите технологии, “нашествието” е заснето с мобилна камера и качено в сайтовете за видеосподеляне в интернет.

Петъчните гости в Лондон предизвикаха широк отзвук в световната мрежа. Малко след първия клип в “Ютюб” бе качен и втори, показващ същите неидентифицирани летящи обекти, но от друга гледна точка. Авторката на видеото е изразила готовност да се подложи на детектор на лъжата, за да разсее съмненията, че е манипулирала кадрите.

Източник:  БЛИЦ

UFOs Over London Friday 2011 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.