Home » Избрано

(Не)първоаприлско интервю

2011.04.01 2 коментара
Spread the love

Макар и да звучи като актуална шега, редакторът на сайта Eurochicago.com – Петър Стаматов бе поканен на разговор от БНР, точно днес на 1-ви април.

Тези, които го познават отдавна, знаят за способностите му да говори неразбрано, a в определени моменти – и нечленоразделно. Помнят и това, че като студент, дори по “Съпромат” предпочиташе да реши  три задачи отколкото да отговори на един устен въпрос.  Ето защо днешното му повече от 10 минутно говорене по “Хоризонт” отчитаме като подвиг, който е достоен да остане в историята, ако не на Националното радио, то поне на сайта ни.

Който има търпение може да изтегли звуковия МР3 файл от тук – 2011-04-01_Horizont_Stamatov

В разговора иде реч за трагедията в Япония, за Корея, за дипломатическите мисии, за Обществените съвети на българите зад граница, за АЕЦ “Козлодуй” и “Белене”, за радиацията и за още много неща (истински турлю-гювеч в ефир).

Иначе темата на предаването „От петък до петък” с водеща Катя Лещанска бе сериозна – препоръчваме да чуете проф. Николай Василев, който говори за мутризацията на управлението на България (линк).

2 коментара »

  • Ник said:

    Интервюто с Петър Стаматов е достъпно само през Internet Explorer – невъзможно е да се свали през Mozilla.

  • Victoria said:

    Разбира се, че е възможно да се свали. Току що пробвах с Файърфокс 4. МП3 файла е 4,412,926 байта, напълно в ред.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.