2024-04-25

2 thoughts on “Полк. Николай Марков: Стратегическо партньорство не се реализира с глупци и мошеници

  1. Nikolai Markov
    3 ч. ·
    Векове наред живяхме под византийския меч и не спряхме да воюваме с него, докато империята на силата загина пред очите ни. Стоплихме си ръцете от огъня в който сама изгоря. След това дойдоха османските орди, най-непросветената и допотопна част от човечеството на тази планета. Клахме се взаимно 500 години и никой не наведе глава, докато дойде часа и деня в който си платиха тъпкано за всичко сторено. Османският змей, който се отглеждаше от днешните европейски държави беше насечен на парчета и хвърлен в геената огнена. И на неговия огън си стоплихме дланите. После минаха всякакви управници от изток и запад, но нито един не оживя по нашите земи. Изгоряха. Преживяхме социалистически времена, скрит диктаторски режим, но и той не ни пречупи. И накрая дойде „демокрацията“, за да ни научи и възпита, че от нея трябва да се страхуваме по много причини. Лично аз не виждам нито една такава, сравнима с това през което сме минали.
    Ще си стоплим ръцете и на демокрацията им! Много лицемери минаха през нашия огън.

  2. – Уви, очаквах нещо по-конкретно от Н Марков. Как само са се научили тия хора да говорят половин-един час общи и непременно МНОГОЗНАЧИТЕЛНИ приказки, с които само подсъзнателно да внушават това или онова ! Майстори !
    1-2 нещица ме позачудиха: Например, „Войната в Украйна не е война на Украйна…“ Хайде,бе! Така ли ? Ами че нали ако не бе война на Украйна щеше да приключи още през март? Напротив, войната очевидно се превърна в ОТЕЧЕСТВЕНА война за украинците и поради това руската армия го закъса, та вече цяла година…
    И още – „лидерите на ЕС и НАТО задълбочиха проблема с един сценарий, който все по-трудно става да бъде развързан“. Моля ?? Лидерите на ЕС ли забъркаха кашата, от която чудно как ще се излезе, или Путин и путиновци с неадекватното си имперско-нацистко средновековно мислене и действия?
    Разочароващ ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *