Home » Авторски страници, политика

Препаринанков

2021.09.10 Няма коментари
Spread the love

.

Невярно и грешно е твърдението на служебното правителство, че магистрала „Хемус“ не е планирана. Има си подписани срокове и процедури, има си подробни устройствени планове. Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ по bTV бившият зам.-регионален министър Николай Нанков, във връзка с казаното от служебния регионален министър Виолета Комитова, за открити нарушения при процедурите за строежа на трасето на магистралата.

Депутатът от ГЕРБ и бивш зам.-регионален министър Николай Нанков

–––––––––––––––––––––––––

ПРЕПАРИНАНКОВ

Коментар на Радослав Бимбалов

Не успях да натисна навреме едно копче и изгледах цялото пукване в телевизора на малкото нещо с горди до пръсване бузки, езично лизнато перчемче и палави измамни очички, с игривото име Нанков. Батерийките на тази бойкова играчка бяха сменени, защото пумпалстваше доста назобено. Не мога да възпроизведа цялата прекрасност на глупостите, които трябваше да избълва за пореден път в национален ефир, но ще се опитам да ги подредя в нещо смилаемо за обикновени тъпозрители като нас:

Всъщност, враговете на народа, които искат Северна България да умре в мъки, са изчакали Бойко да си тръгне от магистралата и властта, за да започнат да строят незаконно „Хемус“. Правили са го по нощите, за да не разберат собствениците на нивите, през които е минавал пътят. Изпълнител на строителството е оная гад, дронът на президента Радев, който се е вселил в тялото на държавната фирма „Автомагистрали“.

Те така. Гледах го Нанков и си мислех – какъв чудесен малък екземпляр! Натиснах пауза. Препарира се. Така ми харесва повече.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.