Home » Авторски страници, българи зад граница, политика

Виртуална среща с Христо Иванов

2021.03.16 Няма коментари
Spread the love

В събота, 20 март, от 11:00 часа (18:00 в България, 12:00 на Източния бряг, 9:00 сутринта в Калифорния), ще се проведе виртуална среща-разговор с Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България“ и кандидат за народен представител на предстоящите на 4 април български парламентарни избори. В Културен център “Магура” в Арлингтън Хайтс (Чикаго) ще присъстват поканени до 25 души, а останалите участници ще се включат през Zoom от различни части на САЩ и Канада.

Срещата се организира от активисти на групата „Bulgarians in The United States/Българи в САЩ и ще бъде излъчена на живо на ФБ страницата ѝ. Модератор е журналистът и преподавател по журналистика в Калифорнийския щатски университет в Лонг Бийч Христофор Караджов. Той ще събере предварителни въпроси, а участниците в срещата ще могат да ги задават в реално време.

Дискусията ще бъде насочена към прогамните намерения и политики на коалиция „Демократична България“ за българите в чужбина.

 

Ваня Креймър и Станислав Русев

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.