Home » политика

«Референдуми за справедливост» събират протест пред дома на Борисов

2021.02.05 Един коментар
Spread the love


.

«На 13.02.2021 г.(събота), от 11 часа, пред дома на Бойко Борисов в Банкя, всички българи, които са ограбени, излъгани и унижени от десетгодишното управление на ГЕРБ, за неговата оставка и задържане. Години наред сме пред сградите на парламента, правителството, съдебната палата, но политиците – национални предатели не ни чуват, не ни виждат, техните пазванти – полицията – ни бият и унижават. Затова започваме да ги посещаваме по домовете, за да ги унижим ние, че разрушиха държавата и обезкървиха нацията. Започваме с Бойко Борисов, на 20.02.2021 г. отиваме в боянските сараи при Ахмед Доган, после Делян Пеевски, Иван Гешев, министрите и всички, които ежедневно ни лъжат и грабят.
На 13.02.2021 г., от 10 часа, тръгваме от паркинга пред БНБ на жълтите павета. Който иска, може да отиде направо пред къщата в Банкя, с адрес улица “Жан дьо Лафонтен”.».

Това гласи съобщение, качено на фейсбук страницата «Референдуми за справедливост» на лидера на гражданската организация «Възмездие» Росен Миленов, за когото сме писали неотдавна (тук) и преди години (тук).

От гражданската платформа имат желание да се явят на предстоящите избори, но тъй хората зад нея не искат да се превръщат в партия, на тях им трябва партия(и) мандатоносител(и).

«Възмездие» е организация, която се опитва да осигури възможност на българските граждани да участват директно в Народното събрание, Правителството, местната и съдебна (при избора на членове на Висшия съдебен съвет) власт, чрез едноимената електронна платформа.

Повече информация за плаформата “ВЪЗМЕЗДИЕ” (вж. тук).

.

One Comment »

  • Milena Petkova Petkova said:

    Браво за активната гражданска позиция по отвоюването на Родината обратно в ръцете на народа,който сам трябва да определя съдбините си !!! Защото, прав е Витторио Савиано – италиански писател и журналист,разследващ м@фият@,който казва така : ” В Италия има м@фия в държаевата,а в България държавата е м@фия””. Бог с нас +++ Да бъде !!! Е !!!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.