Home » Авторски страници

Живеем в света на вирусите

2021.01.28 Няма коментари
Spread the love

Ако някой все още има илюзията, че ще се отървем от „короната“, жестоко се лъже. Казвам го като лекар. Установени са 7 вида коронавируси, които засягат хората, останалите 33 нападат различни видове животни и птици. Ала не искам да Ви плаша.

И седемте вида коронавируси при човека увреждат дихателните пътища. Или, казано другояче – коронавирусите, заедно с риновирусите, са основните причинители на „настинката“, като имат потенциал да предизвикат пневмония.

Ето някои факти от специализираната медицинска литература – изследване, проведено в Лондон от английски учени и публикувано в списание на Американското общество за микробиология (American Society for Microbiology) още през 1982 г. И тези учени са установили, че всеки от нас се заразява с някакъв коронавирус на всеки 7,8 месеца! Това е положението! Но те не са спрели дотам. Доказали, че имунитетът след преболедуване продължава 3,5 месеца!

Датирали са и различните коронавируси, стигайки до 10 000 години преди новата ера.
Та, мислите ли, че тези, които ни карат да ходим с маски, не знаят тези факти?

„Короната“ никога няма да си отиде, защото никога не е идвала – тя е била винаги сред нас. Както и пневмонията – основна причина за смърт на имунокомпрометирани пациенти.

Ваксина ли чувам? Навярно и ще си я поставяме на всеки 3,5 месеца?

Ох, без малко да забравя за останали хиляди вируси, бактерии и тям подобни, които предизвикват пневмонии и засягане на де що органи има в човешкото тяло.

Някой да не иска още да приеме факта, че живеем в света на вирусите? Някой да иска още да живее вечно?

Ох, спирам, докато не са ми отнели лекарската диплома… Все пак, живеем в демократични времена, а някой се опитва да фалира света, пазейки ни от „настинка“.

 

Д-р Хасан Ефраимов

––––––––––––––––––––––––

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

„Швейцарски професор обяснява защо всички грешат за коронавируса“ („Schweizer Professor erklärt, warum bei Corona alle falsch liegen“) – съвременна статия, публикувана в New Swiss Journal.

В статията на швейцарския учен, проф. д-р Беда М. Щадлер (Beda M. Stadler) – професор по имунология и бивш директор на Института за имунология в Университета в Берн, се казва:

„Сега, обаче, когато става въпрос за създаване на ваксини срещу вируса, се появява научна работа, която показва, че този така наречен нов вирус е тясно свързан с ТОРС, както и с други бета коронавируси, от които страдаме всяка година под формата на настинки.“

.

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.