Home » Авторски страници

Онлайн форум на МТСП „Кариера в България“

2021.01.06 Няма коментари
Spread the love

На 12 януари т.г. ще се проведе онлайн кариерен форум „Кариера в България“. Организатор на събитието е Министерството на труда и социалната политика на Р. България, в сътрудничество с Агенцията по заетостта.

На този линк може да се запознаете с възможностите, които дава участието в събитието за намирането на реализация, ако търсите работа в България, или ако сте учащ се, който иска да научи повече за възможностите за кариера в страната, за да сте по-подготвени след Вашето завършване.

Участието във форума може да Ви даде ценна информация за възможностите за стартиране или продължаване на Вашата професионална реализация в България, трудовото и социално законодателство в страната, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот, програмите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация, както и данни за условията на живот и работа в страната, в т. ч. средна работна заплата по сектори, средна стойност на наеми и продажна цена на жилища в страната, такси за детски градини и ясли, и т.н.

На кариерния форум ще имате възможност, също така, да осъществите директен контакт с работодатели, да се информирате за предлаганите от тях работни места и да кандидатствате по обяви за работа.

Събитието е напълно безплатно за всички участници и работодатели. Ще може да се включите в него от всеки компютър или мобилно устройство с интернет връзка. Това е възможност да спестите време, усилия и разходи при търсене на работа.

Ако имате въпроси относно събитието, не се колебайте да пишете на [email protected], [email protected], [email protected] и [email protected] , или да се обадите на  телефони +359 2 8056 855, +359 2 8119 506 и + 359 2 8119 534.

Очакваме Ви на 12 януари 2021 г., от 10:00 ч. испанско време (11:00 ч. българско време). Събитието ще продължи до 16:00 ч. испанско време.

 

Министерство на труда и социалната политика

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.